banner388

Büyükşehir'den yaşlılara evde hizmet

Samsun Büyükşehir Belediyesi 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların yardımına koştu.

Büyükşehir'den yaşlılara evde hizmet

Samsun Büyükşehir Belediyesi 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların yardımına koştu.

24 Mart 2020 Salı 20:17
Büyükşehir'den yaşlılara evde hizmet

Samsun Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağı sebebiyle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan, yalnız yaşayan vatandaşların yanında oldu. Belediye ekipleri, ihtiyaçlarını alıp evlerine kadar götürdüler. 

Başkan Mustafa Demir, “Büyüklerimizin evde kalması sağlıkları için çok önemli. Biz belediye olarak ihtiyaçlarını evlerine teslim ediyoruz” dedi.

"BİRLİKTE AŞACAĞIZ"


Bu sürecin hep birlikte aşılacağının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Küresel bir salgın haline gelen korona virüsü ile mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı getirildi. İhtiyaçlarının alacak kimsesi bulunmayan vatandaşlarımıza belediye olarak yardım ediyoruz. İhtiyaçlarını alıp evlerine teslim ediyoruz. Evde kalmak, sosyal mesafeyi korumak ve hijyen kurallarına uymak korona virüse karşı en etkili önlemdir. Bu zor süreci birlikte aşacağız” dedi.


YARDIM ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALINMADI


Epilepsi hastası çocuğu nedeniyle evden çıkamadığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den sosyal medya üzerinden yardım isteyen Yasemin Ekdi’nin Yaşar Doğu Mahallesi’ndeki evlerine ulaşan ekipler, 

ailenin alışverişini yapıp erzakları genç baba Erkan Ekdi’ye teslim etti. Aile, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve ekibine teşekkür etti.

Ekipler, Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi’nde oturan 66 yaşındaki Fatma Sezen ile kanser hastası annesi 80 yaşındaki Emine Tecer’in de alışverişini yaparak evlerine götürdü. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bahtsız samsun 2020-03-25 15:17:04

işleriniz çok zor zira burası yaşlı ve aktif yaşlı şehri kolay gelsin