banner388
banner390
banner410
banner408

Büyükşehir'den tohum desteği

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde tarımsal üretimi geliştirmek ve yaygınlaştırmak hedefi amacına ulaştı

banner269

Büyükşehir'den tohum desteği

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde tarımsal üretimi geliştirmek ve yaygınlaştırmak hedefi amacına ulaştı

15 Mayıs 2017 Pazartesi 18:18
Büyükşehir'den tohum desteği

Samsun Haber - Belediyece kurulan serada ekilen tohumlar fideye dönüştü. Fideler düzenlenen törenle çiftçilere ücretsiz olarak dağıtıldı. 
Toplam 140 bin sebze ve meyve pidesi çiftçiye teslim edildi.Domates, karpuz, kavun, patlıcan, biber ve salatalık gibi ürünlerin yetiştirildiği sera çiftçilerin yüzünü güldürdü

Tarımın korunması ve desteklenmesi noktasında çalışmaların sürmesi ve devam etmesi gerektiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Mehmet Akif Özdemir,
çiftçilere sağlanan katkıların devam edeceğini vurguladı. Serada ekilmesi için Tarım Kredi Bölge Müdürlüğünden  75 Bin TL değerinde tohum alımı yapıldığıve çiftçilere desteğin sağlandığı bildirilirdi.
Ayrıca dağıtılan fidelerin yetiştirilmesinin ilçeye sebze meyve alanında katkısının olacağını belirtti

Anahtar Kelimeler:
Tohum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.