banner388

Büyükşehir'den sağlıkçılara yemek hizmeti

Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu zor günlerde özveriyle çalışan sağlık çalışanlarını unutmadı.

Büyükşehir'den sağlıkçılara yemek hizmeti

Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu zor günlerde özveriyle çalışan sağlık çalışanlarını unutmadı.

16 Nisan 2020 Perşembe 22:17
Büyükşehir'den sağlıkçılara yemek hizmeti

 Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Anakent şirketi, sağlık çalışanları için sabah kahvaltısı ve akşam yemeği desteği vermeye devam ediyor.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, evlerine gitmeyerek otel ve kamu misafirhanelerinde kalan sağlık çalışanları için sabah kahvaltısı ve akşam yemeği desteği veriyor.


Koronavirüs ile mücadele kapsamında belediyenin iştiraklerinden olan Anakent Turizm Tic. Ltd. Şti’ye ait tüm restoranlar, salgın dolayısıyla geçici olarak kapatılırken, Sevgi Kafe Restoran ise evlerinden uzakta, otel ve misafirhanelerde kalan sağlık çalışanları için kahvaltı ve akşam yemeği servisine başladı.

2 ÖĞÜN YEMEK DESTEĞİ

Anakent Turizm çalışanları her gün kahvaltı ve yemek çıkartarak oteller ve misafirhaneler olmak üzere toplam 13 farklı yerde konaklayan sağlık çalışanlarına ulaştırıyor. Dağlık çalışanları bu uygulama için memnuniyetlerini “Bizlere her konuda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e ve büyükşehir çalışanlarına teşekkür ediyoruz” sözleriyle dile getirdiler.


Anemon, Neba Royal, Otel 1919 ve Kadhırga Otelin kapılarını sağlık çalışanlarına açmasıyla birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu zor süreçte milletimiz, nasıl birlik ve beraberlik içinde olunabileceğini, 'Biz Bize Yeteriz' cümlesinin ne kadar dolu ve doğru olduğunu göstermişlerdir. Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece başaramayacağımız, üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yoktur. Otel işletmecisi iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 16.04.2020 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sağlıkçıyız 2020-04-17 17:18:46

Bu tip hizmetler güzel ama israf zaten yataklı tedavi kurumu buralarda yemek ve kahvaltı veriliyor siz de getiriyorsunuz çoğu ziyan oluyor bunların yerine koruyucu sağlık ekipmanı yollayın yemek değil.....