banner388
banner390
banner410
banner408

Büyükşehir'den anında çözüm

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 'Sokağa Çıkma Yasağı' süresince mağduriyet yaşanmaması için adeta seferber oldu. Acil ihtiyaçları belediye ekipleri tarafından anında karşılanan vatandaşlar, yasağın olumsuz etkilerini hissetmedi

banner269

Büyükşehir'den anında çözüm

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 'Sokağa Çıkma Yasağı' süresince mağduriyet yaşanmaması için adeta seferber oldu. Acil ihtiyaçları belediye ekipleri tarafından anında karşılanan vatandaşlar, yasağın olumsuz etkilerini hissetmedi

12 Nisan 2020 Pazar 13:14
Büyükşehir'den anında çözüm


Koronavirüs salgını nedeniyle il genelinde aldığı tedbirlerle hem hastalığın yayılmasını engelleyen hem de yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, 'Sokağa Çıkma Yasağı'nın ilanıyla birlikte mağduriyetlerin yaşanmaması için yeni uygulamaları hayata geçirdi. Samsunluların mağdur olmamasi için yoğun şekilde çalıştı. Belediyenin görevli ekipleri 2 gün boyunca vatandaşların acil tüm ihtiyaçlarını karşıladı.

ÇÖZÜM MERKEZİ'NDEN ANINDA ÇÖZÜM


İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yayınladığı 'Sokağa Çıkma Yasası' genelgesiyle birlikte harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak Çözüm Merkezi'ndeki personel sayısını artırdı. Yasaktan nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşların isteklerini yerine getirmek için mesai yapan Çözüm Merkezi’nde gelen çağrılara anında dönüş yapıldı. Vatandaşların çağrıları anında ilgili birimlere aktarılarak istekleri yerine getirildi. 

TEK BİR VATANDAŞ MAĞDUR OLMASIN...


65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların her türlü ihtiyacını tedarik ederek evlerine kadar ulaştıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 'Sokağa Çıkma Yasağı'ndan dolayı yaşanması muhtemel mağduriyetleri de en aza indirdi. Çözüm Mekezi'ne gelen çağrıların dikkate alınarak dar gelirli ailelere yapılan kuru gıda yardımları devam ettiğini belirten yetkililer, "Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için mücadele veriyoruz. Ekiplerimiz halkımızın ayağına kadar giderek taleplerini dinliyor, yerine getiriyor" açıklamasında bulundu. 

SASKİ EKİPLERİ VE ZABITA SAHADA 


Öte yandan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri, içme suyu hatları ile kanalizasyonlarda meydana gelebilecek arızaların giderilmesi noktasında göreve hazır bekliyor. Bugüne kadar Samsunlu vatandaşların taleplerini yerine getirmekte örnek bir çalışmaya imza atan Zabıta ekipleri ise Çözüm Merkezi’ne ulaşan yardım çağrılarına göre çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2020-04-12 13:42:27

eee 65 yaş hizmet sürüyor işe gidemiyom ssk yok evden cıkamiyorum ben ne edicem hani 1000 lira yardım vardı nerde emekliye yaslıya yardim var benim 4 cocugum var zefil perişan hani belediye kapımız calmıyor oy istemek icin her şey vad ediliyor eee hani nerde

Avatar
Deniz55 2020-04-12 15:32:29

Cumartesi insanların pazar ihtiyacını karşıladıkları gündü.Antalya bel.si kapılara kadar meyve sebze taşıdı.Siz anca boş konuşun. Size oy verenler bizi bu rezilliğe mahkum etti!

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-04-12 20:23:21

Yorumları yayınlayın lütfennnnn

Avatar
ADASDAS 2020-04-13 01:19:54

ATATÜRK İLE BAŞKANIN RESMİNİ AYNI SEVİYEYE ASMAK YANLIŞDIR BİR AŞŞADA OLMASI GEREKİR, ATATÜRK O DUVARDA İLELEBET KALACAKDIR, ANCAK GÖREV SÜRESİ DOLAN BAŞKAN RESMİ ORADAN KALDIRILACAKDIR.