banner388
banner390
banner410
banner408

Büyükşehir Belediyesi'nde kan değişimi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanlığı görevine Adnan Hazır getirildi.

banner269

Büyükşehir Belediyesi'nde kan değişimi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanlığı görevine Adnan Hazır getirildi.

20 Haziran 2018 Çarşamba 14:36
Büyükşehir Belediyesi'nde kan değişimi

Samsun haber - Yusuf Ziya Yılmaz'ın AK Parti Samsun Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etmesiyle boşalan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin getirilmişti. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Adnan Hazır'a danışmanı olması için teklif götürdü. 

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğu ile Adnan Hazır Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanlığı görevine getirildi.

Adnan Hazır yaptığı açıklamada yeni görevinin 18 Haziran 2018 tarihinden itibaren resmiyet kazandığını ifade ederek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız örnek insan, gönül, hizmet adamı, değerli öğretmenim ve elinde büyüdüğüm ağabeyim Sayın Zihni Şahin beyin teklif ve onayı Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Komisyonumuzun oluru, Belediye Meclisi'nin oy birliği kararı ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanlığına getirilmiş bulunmaktayım. Başta başkanımız olmak üzere meclisimize ve güzel insanlara teşekkür ederim. Rabbim hakkımızda dünya ve ahiretimiz için hayırlı olacak şekilde devletimize milli ve manevi inançlarımıza saygıdeğer Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve insanlarımıza hizmet etmeyi nasip etsin. Tüm dostlarımdan bu duygu ve düşüncelerim için dualarını rica ediyorum" dedi.
 

Son Güncelleme: 20.06.2018 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Komedi 2018-06-20 14:40:47

Komedi vAllaha komedi.