banner388
banner390
banner410
banner408

Büyük gün geldi! Samsun Erdoğan'ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun-Sivas Demiryolu Hattı modernizasyonunun tamamlanması törenine katılmak için Samsun'a geliyor.

banner269

Büyük gün geldi! Samsun Erdoğan'ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun-Sivas Demiryolu Hattı modernizasyonunun tamamlanması törenine katılmak için Samsun'a geliyor.

01 Kasım 2020 Pazar 14:09
Büyük gün geldi! Samsun Erdoğan'ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’a AK Parti'nin Samsun il kongresi ile Samsun-Sivas Demiryolu Hattı modernizasyonunun tamamlanması törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelmesinden günler önce Samsun’da kavşak ve işlek yollara bayraklar ve flamalar asıldı.


Kongrenin yapılacağı Samsun 19 Mayıs Stadyumu da kongre öncesi  süslendi. Birçok bayrak, fotoğraf ve pankartın asıldığı statta, kongreye katılım sağlayan davetliler, fiziksel mesafe kuralına uygun bir şeklide oturdular. Kongrenin yapılacağı stada ayrıca, “Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”, “Vesayetten, bağımsızlığa”, “Hedef kızıl elma, herkese aşikar olsun”, “Ecdadımızın heybeti Ma’ruf-ı Cihandır. Fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır” ve “Kurtuluştan şahlanışa” gibi pankartlar asıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılacak kongrenin ardından Samsun-Sivas Demiryolu Hattı modernizasyonunun tamamlanması törenine katılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cuneyt olgun 2020-11-01 18:43:52

hic beklemedim..Samsunu ilceye cevirdiler..belediye baskanlari ve calismayan milletvekilleriyle..

Avatar
SAMSUN 2020-11-01 14:31:15

he he

Avatar
Gökbõrü Atsız 2020-11-01 17:18:24

Kızılelmayı hiç karıştırmayın ne olduğunu bile bilmezsiniz o ÜLKÜCÜLERin ülküsüdür.
Tayyip ilk kızıl elma dediğinde geri zekalı Akp gençleri sabak ezanında kütahyada ulu cami önünde kırmızı elma dagitmışlardı.
Biz ÜLKÜCÜLERde gülmekten ölmüştük.

Avatar
Yılmaz Şahin 2020-11-01 21:32:01

Olmaz olsun gittikleri yerden tırafik keyfin olarak aksatılıyor bilerek isteyerek zulüm yapıyorlar

Avatar
taner kolsan 2020-11-02 13:35:17

gorunen o ki samsundan elden gitmiş. yuzde 10 alırsa opsun basına koysun. işsizlik açlık hat safhada