banner388
banner390
banner410
banner408

Böyle saygısızlık olmaz

Samsun’da cama giydirilmiş ve kırık olan Türk Bayrağı boş bir alana atıldı. 

banner269

Böyle saygısızlık olmaz

Samsun’da cama giydirilmiş ve kırık olan Türk Bayrağı boş bir alana atıldı. 

05 Eylül 2017 Salı 16:01
Böyle saygısızlık olmaz

Samsun haber - Olay, Samsun'un İlkadım İlçesi Çay Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından yol kenarına atılan Türk Bayrağı çevredekiler tarafından büyük tepki gördü. 

Daha önceden cama giydirilmiş ve kırık bir şekilde kimliği belirsiz kişiler tarafından yol kenarına atılan Türk Bayrağı çevredeki vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu. Yol kenarına atılan  Türk Bayrağını bu durumda görenler kızgınlıklarını gizleyemedi.  Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, yetkililere seslenerek bu olayın sorumlularının bulunmasını ve gerekli cezaların verilmesini istedi. 


 

Son Güncelleme: 05.09.2017 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail. 2017-09-05 18:52:04

Türkiyenin dört bir yanına doldurursaniz suriyeli pezevenkleri bayrada atarlar korkuyorum yakında bizi turkiyeden atacak pkk yandaşları