banner388
banner390
banner410
banner408

Bisikletçiler Bayrağı Valiye Teslim Etti

 Bisikletçiler Türkiye’yi dolaştırdıkları bayrağı zeybek eşliğinde teslim etti

banner269

Bisikletçiler Bayrağı Valiye Teslim Etti

 Bisikletçiler Türkiye’yi dolaştırdıkları bayrağı zeybek eşliğinde teslim etti

19 Mayıs 2019 Pazar 11:47
Bisikletçiler Bayrağı Valiye Teslim Etti

Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği'nin üyeleri, Türk bayrağını Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlattığı şehirlerde bisikletle gezdirdikten sonra zeybek eşliğinde Samsun Valisi Osman Kaymak’a teslim ettiler. 

Samsun’da 19 Mayıs coşkusu sabahın erken saatlerinden itibaren sürüyor. Atatürk’ü temsil eden Türk bayrağının karaya çıkartılmasının sonrasında da etkinlikler hız kesmeden devam etti. Cumhuriyet Meydanı’nda Türkiye’nin birçok ilinden getirilen Türk bayrakları Samsun Valisi Osman Kaymak’a teslim edildi. Samsun İlkadım’dan başlayarak Havza, Amasya, Tokat, Erzincan, Erzurum, Sivas, Kayseri, Nevşehir ve Ankara eski Meclis salonuna kadar pedal çeviren Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği üyeleri de 19 Mayıs’ta geldikleri Samsun’da Türk bayrağını Vali Kaymak’a teslim ettiler. Bayrağı valiye teslim etmeden önce zeybek oynayan bisikletçiler izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Dernek Başkanı Tanju Subaşı, Türk bayrağını gururla taşıdıklarını söyledi. Vali Kaymak, bayrağı teslim aldıktan sonra bisikletçilere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBisiklet19 Mayıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.