banner388

Bir söyledi bin ah işitti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, çek mağdurlarıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepkilerin odağı oldu.

Bir söyledi bin ah işitti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, çek mağdurlarıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepkilerin odağı oldu.

08 Nisan 2020 Çarşamba 22:29
Bir söyledi bin ah işitti

 Tabiri caiz ise bir söyleyip bin ah işiten Köktaş'ın Twitter hesabından yaptığı "Ey Allah'ım nereden nereye! AK Parti Grubunun çekte 6 ay teklif ettiği ödemesiz süreye o gün itiraz ederek 3 aya indiren bazı muhalefet partileri, şimdide bu süreyi az bulmakta. Taktiri kamuoyuna sunuyorum." paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı. 

Ceza infaz düzenlemesi kapsamında; cinsel suçlar, uyuşturucu madde suçları, kasten adam öldürme suçu, kadına karşı suçlar ve terör suçları bu düzenlemenin dışına çıkarılmıştı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

İşte AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın çek mağdurlarıyla ilgili yaptığı o paylaşım:

Bu düzenleme ile  çek mağdurlarının tahliyelerinin üç aydan sonra devamı da şarta bağlandı. Bu kararı doğru bulmayan vatandaşlar, sosyal medyadan tepkilerini dile getirdiler.


24 Mart 2020'de yürürlüğe giren 7226 sayılı Kanun ile 24 Mart 2020 tarihine kadar işlenen, karşılıksız çeklerin para cezasını ödememe suçundan dolayı mahkûm olanların cezalarının infazı; bu maddenin yürürlüğe girdiği tarih itibarıyla durduruldu. Ancak TBMM'de görüşülen İnfaz Kanunu, hapis cezalarının belirli bir kısmını yatmış olanlara kayıtsız şartsız tahliye olanağı getirirken karşılıksız çekten hapis yatanlara herhangi bir infaz indiriminin getirilmemesi, vatandaşlarca tepkiyle karşılandı. Ayrıca tahliyelerinin üç aydan sonra devamı da şarta bağlandı. Sosyal medyada tepkilerini dile getiren çek mağdurları, tecavüzcülerle bir tutulduklarını dile getirdiler. Fuat Köktaş'ın yayımladığı olay paylaşıma saatler içinde yorum yağdı. Muhalefet partilerine gönderme yapan Köktaş'a bir kullanıcı tarafından " Muhalefet bugüne kadar istemediğiniz bir şeyi yaptırabildi mi size? Bizi aptal yerine koymayın" yorumu geldi. 

Haber: Cansu Kırcalı 

Son Güncelleme: 08.04.2020 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil kilic 2020-04-09 05:29:35

bufeci Fuat yine sahnede ..Samsuna sahip cikmayan ,,milletvekili ..egitilmis Samsuna sahip cikacak..halki icin calisacak vekilleri gonderin beyler uyanin ..

Avatar
Feti 2020-04-09 07:13:08

Millet hala bunlarin kendilerini kurtaracağini saniyor. İşini yapan sağlik bakani sevgi sempati kazanip öne çikti. Bu sağlik bakani ilk firsatta gidecek çünķü sistem böyle kimse öne çikamaz tek elcilik var memleketimizde. Bir nemleketin nasil herşeyini tüketişini canli izliyoruz.

Avatar
ramazan 2020-04-09 15:13:38

okuduğunu anlamayan anladığını yazamayan kişi vekil hem de Samsun gibi bir şehrin vekili takdir yazamamış taktir yazmış :) eee okulda bir kere takdirname almamış ki bilsin :)

Avatar
Ufuk 2020-04-09 10:30:26

Çılgın fuat yine ekranlarda
Size oy verdiğimiz için Allah bizi affetsin
Bu düzeni seçimlerde değiştirecez işAllah akp ye oy yok artık

Avatar
a 2020-04-09 13:27:44

size az bile hak ettiğniz gibi yönetilip yaşıyorsunuz fuat köktaşa nasıl oy verilir anlamış değilim ben politikalarını beğenmiyorum samsuna ne yapmıştır oy istediği yerlere asfalt döktürmekten başka

Avatar
samsun 2020-04-09 14:34:51

benim gözümde karakdersiz bir adam

Avatar
Halk 2020-04-09 16:14:06

Ak partiye bu güne kadar oy verdim deyip kendisine bela okuyan her kese sesleniyorum bırakın bu ayakları siz trol den başka bir şey değilsiniz, dava adamı olun ben AK partiliyim halada seve seve oy veririm. Bu gün yarın öbür gün AKPARTİ..

Avatar
kemal yuce 2020-04-09 17:23:14

suraya bak kimlerin eline kaldik...yazik yazik...