banner388

Bir Gülücük Her Şeye Değer

Samsun’da ‘Bir Gülücük Her Şeye Değer’ inisiyatif grubu lösemili çocuklar için moral gecesi düzenlendi. Düzenlenen gece büyük ilgi gördü.

Bir Gülücük Her Şeye Değer

Samsun’da ‘Bir Gülücük Her Şeye Değer’ inisiyatif grubu lösemili çocuklar için moral gecesi düzenlendi. Düzenlenen gece büyük ilgi gördü.

07 Kasım 2017 Salı 11:33
Bir Gülücük Her Şeye Değer

Samsun Haber – Samsun’da altı arkadaş, iş birliğiyle lösemili çocuklara yardım etmek amacıyla sosyal medyada grup kurarak yardım çalışmalarına başlayarak çocuklar için moral gecesi düzenledi.

Samsun’un Atakum İlçesinde bir otelde düzenlenen etkinliğe yakınlarıyla katılan çocuklar, düzenlenen etkinlikte hem moral buldu hem de keyifli dakikalar geçirdi. Müzik ve sihirbazlık gösterileri eşliğinde eğlenen çocuklara hediyeler dağıtıldı.

6 Arkadaş grup kurdu

‘Bir Gülücük Her Şeye Değer’ grubunun basın sözcüsü Sultan Bekar, bir süre önce 6 arkadaş sosyal medya üzerinden grup kurduklarını sözlerine ekleyerek, “Kan ihtiyacı olan onkoloji servisinde tedavi olan çocuklarımıza kan bularak yardımcı olmaya çalıştık. Sonrasında bir gönül bağımız oldu ve çocuklarımızı hiç bırakmadık. Onlara maddi, manevi ve kan gibi her türlü desteğimizi sosyal medya üzerinden örgütlenerek gerçekleştirdik” diye konuştu.

Sultan Bekar, sosyal medyada yaklaşık 70 bin kişilik takipçiye ulaştıklarını, takipçilerinin desteğiyle moral geceleri düzenlediklerini belirterek, “Biz aslında bu etkinlikleri Lösemili Çocuklar Haftası diye adlandırmak istemiyoruz. Bizim için her gün bu çocukların günü. Her gün onların yanında olmamız gerekir. Sadece Lösemili Çocuklar Haftası'nda hatırlamamamız ve her gün onlarla birlikte olmamız gerekir. Hiç unutmayalım ki hiç inanamayacağınız bir anda ailenizden birileri de aynı şekilde hastalanabiliyor. Kan ihtiyacı olabiliyor. İnsanları bu konuda daha duyarlı davranmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 07.11.2017 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.