banner388

Binlerce kilometreden Dr. Volkan Kınaş'a ameliyat olmak için geldiler

Op. Dr. Volkan Kınaş, hastalara şifa olmaya devam ediyor.

Binlerce kilometreden Dr. Volkan Kınaş'a ameliyat olmak için geldiler

Op. Dr. Volkan Kınaş, hastalara şifa olmaya devam ediyor.

18 Ağustos 2020 Salı 13:01
Binlerce kilometreden Dr. Volkan Kınaş'a ameliyat olmak için geldiler

Obezite ve Diyabet Cerrahı Op. Dr. Volkan Kınaş, yurtiçi ve yurtdışından gelen hastaları sağlığına kavuşturmaya devam ediyor.


YURDIŞINDAN REFERANS


Hastalarından 'Onlar bizim hastamız değil, büyük ailemizin bir parçası' diye bahseden Kınaş, bu hafta yurtdışından gelen 3 hastasının ameliyatını gerçekleştirdi.

Kınaş, yapmış olduğu ameliyatlar hakkında bilgi verdi.

"HASTALARIMIZIN SEVİNÇLERİNDEN ENERJİMİZİ ALIYORUZ"


 Dr. Kınaş: "Hastalarımızın ameliyatlarını yarım saat veya kırk beş dakikalık bir sürede gerçekleştiriyoruz, ameliyatlarımızı üç delikten yaptığımız için estetik bir şekilde kapatmış oluyoruz, yurtiçinden gelen hastalarımızı iki gün, yurtdışından gelen hastalarımızı ise ameliyattan üç gün sonra taburcu ediyoruz. Biz hastalarımızın gülüşlerinden, sevinçlerinden enerjimizi alıyoruz" dedi. 

Dr. Volkan Kınaş, bu hafta Almanya'nın farklı şehirlerinden gelen 3 hastasının daha ameliyatını gerçekleştirerek hastaların sağlıklı ve memnun bir şekilde ülkelerine dönmelerini sağladı. 

Her şeyden önce hasta sağlığına ve memnuniyetine önem veren Dr. Kınaş, tedavi olmak isteyen herkese kapılarının açık olduğu vurgusunu yaptı. 

Volkan Kınaş İletişim:

+90 546 773 73 44

Son Güncelleme: 19.08.2020 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.