banner388

Binici salonu terk etti

Samsun İlkadım Fuariçinde gerçekleştirilen CHP 36. Olağan Kongresinde Av.Tufan Akcagöz 274 oyla rakibi Suat Binici’yi 17 oyla geçince, Binici salonu terk etti.

Binici salonu terk etti

Samsun İlkadım Fuariçinde gerçekleştirilen CHP 36. Olağan Kongresinde Av.Tufan Akcagöz 274 oyla rakibi Suat Binici’yi 17 oyla geçince, Binici salonu terk etti.

08 Ocak 2018 Pazartesi 11:16

Samsun Haber - Samsun İlkadım Fuariçinde gerçekleştirilen CHP 36. Olağan Kongresinde mevcut başkan Av.Tufan Akcagöz 274 oyla rakibi eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 23. Dönem CHP Milletvekili Suat Binici’yi 17 oy farkla geçti. Sonuçlar açıklandıktan sonra Suat Binici’yi sahneye çağıran Akcagöz, Binici’nin gittiğini öğrendi ve Metin Telatar ile konuşmasına devam etti. Sonuçlar açıklandıktan sonra salonda coşkulu bir kutlama yaşandı.
 

Suat Binici’yi sahneye davet eden Akcagöz gittiğini öğrenince Metin Telatar ile birlikte şunları söyledi: “Ama şunu bilin ki parti içinde kazandığımız hiçbir koltuk alkışa değmez. Bundan sonra hesabımız olanlar onlar korksunlar. Suat ağabeyi de buraya davet ediyorum. Metin Beyi de verdiği demokratik mücadele için tebrik ediyorum. Her gün Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını yükselteceğiz. Bugün Samsun örgütü olarak vermiş olduğunuz karar çok önemli. Bu kararın üzerimde yüklediği sorumluluğun bilincindeyim. 2019 seçimlerinde bu sorumluluk duygusuyla hareket edeceğim. Ve elbirliği ile başarıyı yakalayacağız.”

Son Güncelleme: 08.01.2018 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert yiğit 2018-01-08 17:37:52

Yenileceğini ummamış, yağcıları kandırmış,şok olmuş.Çareyi kaçmakta bulmuş.Kendine çok güvenirsen geçmişte yaptıklarına bak.Ayinesi iştir kişinin boşa dememişler.Bolca düşünecek zamanı olacak gitsin dinlensin.Partiyi rahat bıraksın artık.

Avatar
yoldaş 2018-01-08 21:12:40

tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun