banner388
banner390
banner410
banner408

Bin öğrenci sokakta kitap okudu

Samsun'un Terme ilçesinde yaklaşık bin öğrenci sokakta kitap okudu.

banner269

Bin öğrenci sokakta kitap okudu

Samsun'un Terme ilçesinde yaklaşık bin öğrenci sokakta kitap okudu.

27 Şubat 2018 Salı 09:04
Bin öğrenci sokakta kitap okudu

Samsun haber - Samsun'un Terme ilçesinde Samsun İçin Okuma Vakti Projesi kapsamında yaklaşık bin öğrenci Atatürk Caddesi'nde bir araya geldi. Sandalyelere oturan öğrenciler 1 saat boyunca kita okudu. 

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın öncülüğünde başlayan proje Terme ilçesinde yoğun ilgi görüyor. Öğrenciler tarafından düzenlenen etkinliğe vatandaşlarda destel verdi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul yaptığı açıklamada “Okumak ve bilgi, gelecek için belirlediğimiz en büyük hedefimiz” dedi. 


 İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, “Samsun Okuyor Projesi’ne yaptığımız etkinlikler ile destek veriyoruz. Bu etkinlikler kapsamında Atatürk Caddesi'nde öğrencilerimiz okuma etkinliği gerçekleştirdi. 50 okulumuzda etkinlikler devam edecek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.