banner388

Bıçakla dehşet saçan eski koca yakalandı

Samsun'da yaşanan olayda eski eşi ve yanındaki erkek arkadaşına bıçakla saldıran şahıs, olaydan 3 gün sonra yakalandı.

Bıçakla dehşet saçan eski koca yakalandı

Samsun'da yaşanan olayda eski eşi ve yanındaki erkek arkadaşına bıçakla saldıran şahıs, olaydan 3 gün sonra yakalandı.

29 Ekim 2017 Pazar 14:53
Bıçakla dehşet saçan eski koca yakalandı

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Gebi Caddesi üzerinde 3 gün önce akşam saat 18:30 sularında meydana gelen olayda boşandığı eski eşi ve yanındaki erkek arkadaşını bıçakla yaralayan şahıs polis ekiplerinin takibi sonucunda yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, özel bir okulun mutfağında çalışan 38 yaşındaki S.K. adlı kadın, iş çıkışı erkek arkadaşı 44 yaşındaki M.Ö. tarafından otomobille evine bırakılmak istenirken 5.5 yıl önce boşandığı kocası 36 yaşındaki M.T. tarafından takibe alındı. M.T., otomobilde bulunan eski eşi ve yanındaki arkadaşını bıçakla yüzlerinden ve çeşitli yerlerinden  yaralamıştı.


Yaralı kadın ve arkadaşı tedavi amacıyla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken kadının hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, saldırgan eski koca M.T.'yi Canik ilçesi Belediyeevleri Kavşağı'nda yakalayarak gözaltına aldı.


3 ayrı suçtan da arandığı tespit edilen ve polise ifade vermek istemeyen M.T., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.T., "adam öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.


İHA

Son Güncelleme: 30.10.2017 15:43
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.