banner388

BES üyelerinden Baro ziyareti

KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun Barosu'nda ziyarette bulundu. BES üyeleri, ziyaret sonrası görüşlerini dile getirdiler.

BES üyelerinden Baro ziyareti

KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun Barosu'nda ziyarette bulundu. BES üyeleri, ziyaret sonrası görüşlerini dile getirdiler.

23 Mayıs 2017 Salı 18:12
BES üyelerinden Baro ziyareti

KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet, Samsun Barosu'na ziyarette bulundu. Ziyarette, çalışanların avukatlarla yaşadıkları sorunlar paylaşıldı.


Adalet iş kolunda örgütlü olan Büro Emekçileri Sendikası (BES) Samsun Şube Sekreteri Yılmaz Tuluk, Şube Basın Sekreteri Miraç Öztürk, Denetleme Kurulu Üyesi Bayram Metintaş ve İşyeri Temsilcisi Özer Akansu'dan oluşan heyet, Samsun Adliyesi'nde çalışanlar ile baro üyeleri arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusunda bir araya gelerek, görüş ve önerilerini sundular. Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz ile görüşen BES üyeleri, görüşlerini dile getirdiler.
        

'TİTİZLİKLE İNCELEYECEĞİM'

Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz, öncelikle EBS üyelerinin kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Önerilerinizi ve sorun olduğunu tespit ettiğiniz değerlendirmelerinizi titizlikle inceleyeceğim. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaktan mutluluk duyarız" dedi. 


'HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ'

Büro Emekçileri Sendikası İşyeri Temsilcisi Özer Akansu açıklamalarında, "Adliye çalışanları kamusal sistemde en çok yıpranan kesimlerin başında gelmektedir. Adliye çalışanları özlük haklarının yanı sıra, kurum harici sorunlarla da mücadele etmektedir. İşte bu sorunlardan bir kaçını, üyelerimizin de fikirlerini alarak tespit ettik ve Samsun Barosu'na sunmak istedik. Sorunların çözümü noktasında olumlu bir adım atıldığını düşünüyoruz. Sendikamız, adalet emekçilerinin özlük haklarının yanı sıra çalışma hayatı içerisinde karşılaştıkları her türlü sorun ile ilgilenmeye ve çözüm noktasında mücadele vermeye devam edecektir" dedi. 


'KESK'İN FARKI BURDA ORTAYA ÇIKIYOR'

Büro Emekçileri Sendikası (BES) Samsun Şube Sekreteri Yılmaz Tuluk konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Ülkemiz, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş zor bir süreçten geçiyor. Emekçiler açısından ise bu süreç daha acımasız bir şekilde işliyor. KHK'larla ülkeyi yönetenler, hiçbir ayrım gözetmeksizin, kendilerine muhalif olan kesimleri de 'darbe' torbasına sokmaya çalışıyor. Bir çok KESK üyesi, iktidarın hedefi haline gelmiş vaziyette, bir çok üyemiz haksız yere ihraç edildi. Bir tarafta bunlar yaşanırken, günlük hayatımızda da çalışanların sorunları devam etmekte. Biz hem topyekun bir mücadele içindeyiz hem de üyelerimizin en ufak bir şikayeti, sorunu, serzenişi noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İşte KESK'i, diğer sendikalardan ayıran en önemli noktayı da bu oluşturuyor." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberBES
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.