banner388

Belediye işçilerine sendika müjdesi

Atakum Belediyesi'nde kadroya geçen işçilere sendika müjdesi verildi.

Belediye işçilerine sendika müjdesi

Atakum Belediyesi'nde kadroya geçen işçilere sendika müjdesi verildi.

06 Haziran 2018 Çarşamba 13:13
Belediye işçilerine sendika müjdesi

Samsun haber - Atakum Belediyesi Personel İftarı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler ve belediye çalışanları ve Hak-İş SendikaSamsun Şube Başkanı Ziya Uzun'un katılımıyla yapıldı.

Kadroya geçen belediye personeline Başkan Taşçı, sendika müjdesi verdi. Müjdeye sevinen belediye personelleri meşaleler ve hava fişekler kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DUR 2018-06-06 13:30:34

KADRO VERMEDİĞİNİZ İNSANLAR SANDIKTA SORACAK HESABI

Misafir Avatar
Omrum 2018-06-07 09:19:54 @DUR

İşkur lu Kadrolu dan daha çok eziliyor daha çok çalışıyor İşkur lu tuwalet temizlemizlemekten ayaklar aksama kadar su içinde kadrolu okulda süslü puslu dolaniyor ama bunları sonunda cimere bimere yazmamiz lazim

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmed Arif 2018-06-06 14:23:35

Bu oyuna gelmeyin işçi kardeşlerim. Sizi sendika ayağıyla devlete köle etmeye çalışıyorlar. Neden yılların Türk-İş' i değil de daha dün hükümet eliyle kurdurulan Hak-İş ?Bunlar senin hakkını değil iş verenin hakkını korumak için kururulan çakma sendikalar. Hatırlayın hükümetin arka bahçesi olan Memur-Sen' in toplu sözleşme görüşmelerinde yaptıkları. Dünya sendika tarihine geçtiler. Önerilenden daha az zam istediler...Aklınızı başınıza alın. Zaten çakma kadrolar aldınız bir de çakma sendikaya üye olmayın!...