banner388

Belediye işçilerine 900 TL promosyon

Samsun'un Atakum ilçesinde kadroya geçen Belediye işçilerine 900 TL prim verilecek.

Belediye işçilerine 900 TL promosyon

Samsun'un Atakum ilçesinde kadroya geçen Belediye işçilerine 900 TL prim verilecek.

08 Mayıs 2018 Salı 14:09
Belediye işçilerine 900 TL promosyon

Samsun haber - Samsun Atakum Belediyesi'nde kadroya geçen taşeron işçileri için Belediye Başkanı İshak Taşçı, özel bir banka yetkilileriyle masaya oturdu. Başkan Taşçı, belediye işçilerine 900 TL'lik promosyon için sözleşme imzalandığı müjdesini verdi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla yasalaşan taşerona kadro sürecinde, Atakum Belediyesi bünyesinde çalıştırılan taşeron işçilerimizin, sürekli işçi kadrosuna geçişini hızlı bir şekilde tamamladık. Atakum Belediyesi, çalışanlarıyla, yöneticileriyle ve vatandaşlarıyla birlikte büyük bir aile. Daha yaşanılabilir bir Atakum için, özveriyle çalışan Atakum Belediyesi çalışanlarının her türlü imkandan en iyi şekilde faydalanmasını önemsiyorum. Bu anlamda banka yetkilileriyle işçilerimizin menfaati doğrultusunda yaptığımız görüşmeler sonucunda, 560 personelimize 900 TL’lik promosyon ödenmesini kararlaştırdık” dedi. 

Promosyonun bu ay içerisinde ödeneceğini belirten Başkan Taşçı, "Atakum’da sürdürdüğümüz çalışmaların en büyük emektarı işçilerimize verdiğimiz önemden hareketle, kanunların bize verdiği yetkiler çerçevesinde, özlük haklarının da savunucusuyuz. Bu anlamda banka yetkilileriyle sıkı bir pazarlık yaptık. Görüşme sonunda 560 personelimizin 3 yıl boyunca maaşını bu bankadan alması karşılığında, 505 bin TL promosyon aldık. Kişi başı 901,78 TL’lik promosyon tutarı, işçilerimize Mayıs ayında alacakları maaşlarla birlikte ödenecek. Bu vesileyle sürekli işçi kadrosuna geçen personelimize bir kez daha hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum. Atakum Belediyesi olarak personelimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.05.2018 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal Köse 2018-05-09 15:45:51

Ben 10seferden fazla iş başvuru yaptım belediyeye ama giremedim herseferinde form doldurdum geri çevirdiler hala bekliyorum illa arkamda dayımı olması lazım

Avatar
Ahmed Arif 2018-05-08 23:18:05

Valla biz OMÜ' de 1300 tl ' yi az bulmuştuk, bizden daha beterleri varmış. Buradan her platformada; '' Kadroya geçen işçilerimize 1.5 maaş promosyon verilecek'' diye bas bas bağıran sayın çalışma bakanı Jülide Hanım' a soruyorum : Hani nerede 1.5 maaş promosyon, hani nerede ikramiyeler , hani nerede 3 aylık toplu sözleşme farkları ?
Biz bunları yemeyiz... 24 Haziran' ı bekleyin!...

Avatar
SSS 2018-05-09 11:01:55

Ahmed Arif adamlar belediyedeki personeline sürekli işçi kadrosu diyor. Acaba bize verilen neydi? Jülide hanım sustu. Neredeyse tüm iktidar sustu. Elini eteğini çekti. Ortada traji komik bir durum var. Asıl işçi kadrosuna geçirdik deyip bizi salladılar. Ekstra hiçbir ücret vermedikleri gibi bizim maaşlarımızı bile 13 günlük eksik ödediler. Taşeronken aldığım maaş yok ortada.

Avatar
Ssmsu 2018-05-09 11:18:47

Evet yemeyiz
Gerekirse para için vatanı satarız.

Yazıklar olsun böyle zihniyete

Vatanımızı yönetebileceklere oy vermeue devam
Para ikinci plânda olacak...

Avatar
SSS 2018-05-09 12:04:30

Ssmsu saçmalıyorsun sayın vatandaş senun cebin dolu galiba böyle rahat konuştuğuna göre. Biz hakkımızı alın terinizi istiyoruz. Sadaka yada zekat değil. Kaç yıldır kadro sözü verildi. Ama uzattıkları için geçiş ücretini kendileri söylediler. Bu arada zam 4+4 ikramiye ise 5 günlük yilda 2 kez. Emekliye verilsin muhteşem çok süper ama benim ikramiyem 5 günlükse bunda büyük bir oynaklık var. İbb yada diğer yerel yönetimlerdeki işçiler yılda 4 yarım maaş 2 tam maaş ikramiye aliyorsa şayet bizede bayramda sadece 75 tl yi reva gördülerse kul hakkı yemek ayrım yapmak budur işte. Aynı işi yapan memur ek döner alıyorsa maaşlar eşit değilse bu iş bence uydurmasyon kadro size verelim isterseniz.

Avatar
ALİ USTA 2018-05-09 12:17:40

BUNADA ŞÜKÜRLER OLSUN ESKİDEN HİÇ VERİLMİYODU VERİLİYODUDA İSÇI GÖRMÜYODU MAALESEF ŞIMDİ EMEKLİYE BILE VERİLIYOR HAVADAN PARA AMA YİNE MEMNUN DEĞİLİZ DÜNÜ HATIRLAYIP SORGULAMAYAN BUGÜNÜN NİMETİNE AĞIZ BUKÜYO BEĞENMİYOR ALLAH BU AKPARTİ DEN RAZI OLSUN OYUMUZ CUMHUR İTTİFAKINA OLACAK INŞAALLAH AMİN

Avatar
Ergin coskuner 2018-05-10 13:33:14

Isciye promosyon verde su yollarada bak yarin oy istemeye gelirsiniz millet pislik icinde yolları atakumdan dahs berbst bir ilçe yok .