banner388
banner390
banner410
banner408

Belediye Başkanları Birliği'nden Yılmaz'a ziyaret 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, kendisini ziyarete gelen Belediye Başkanları Birliği Yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

banner269

Belediye Başkanları Birliği'nden Yılmaz'a ziyaret 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, kendisini ziyarete gelen Belediye Başkanları Birliği Yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

23 Mayıs 2019 Perşembe 23:19
Belediye Başkanları Birliği'nden Yılmaz'a ziyaret 

Belediye Başkanları Birliği Yönetim kurulu üyeleri AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.
Yerel Yönetimler Ankara Koordinatörü Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi'nde Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı ve Karabük Eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Genel Sekreter Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır, Genel Muhasip  Samsun Gazi Eski Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Yönetim Kurulu üyeleri Kars Eski Belediye Başkanı Nevzat  Bozkuş, Ankara Gölbaşı Eski Belediye Başkanı Nasir Haşlak ile bir araya geldi.

Belediye Başkanları Birliği onur kuruluna seçilmiş olan Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, birlik üyeleriyle değerlendirme ve istişareler gerçekleştirdi.  Ziyarette açıklama yapan Yılmaz, "Ülkemize önemli hizmetleri bulunan eski belediye başkanlarımızın oluşturduğu birliğimiz bilgi birikim ve tecrübe paylaşımları ile katkılar sağlıyor.  Bir çok konuda kendileriyle istişarelerde bulunduk. Onur kurulunda bana da yer verilen birlik üyelerimize ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer ise belediyecilik alanında uzun yıllar hizmet eden ve önemli bir marka isim haline gelen Yusuf Ziya Yılmaz'la  bir çok konuda önemli fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Yusuf Ziya YılmazSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-05-24 02:15:04

Belediye nasıl batırılır sorup öğrenmeye gelmişler anlaşılan. Samsunun hali ortada..!

Avatar
Ayten 2019-05-24 08:32:31

Yusuf. Ziya Yılmaz
Söz verdiğin projeleri bitirmeden nerelere kaçtın
Hani bitecekdi Atakumdaki sahil yolu...Incesu Uslukent arası
Tapular her seçim zamanı verilecekkkk güyaaaa
40 yıldır bekliyoruz...
Mahkrme de hakim suratimiza bakmadam davayi gerekce göstermeden 3 ay sonralara erteleyip duruyor..
Habire hakim değisiyor
Insanlarin umutlari ile oynamayin artıkkk
Kanalizasyon bağlansin diye bekledik.
Şimdi de 3 3.5 bin tl para istiyor belediye bağlamak için..
Yemeğe ekmek bulamıyoruz.
Işsizlik aldı başını gidiyor.
35 yaşlını aşana kpss yi alamayanaiş yok.
Bizim cocuğumuz yok ailemiz yok dimi...
Çok yazıkkkk