banner388

Belediye Başkanı Yardımcı, dernek başkanını darp etti iddiası

Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram'ın kendisini darp ettiğini iddia etti.

Belediye Başkanı Yardımcı, dernek başkanını darp etti iddiası

Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram'ın kendisini darp ettiğini iddia etti.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 16:53
Belediye Başkanı Yardımcı, dernek başkanını darp etti iddiası

Samsun haber - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi kafede meydana gelen olayda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcı ve Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram ile Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak karşılaştı. Sosyal medya paylaşımı nedeniyle Bayram ve Kavlak tartışmaya başladı.


Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Bayram ve Kavlak'ı vatandaşlar zor ayırdı. Mağdur olduğunu iddia eden Musa Kavlak, darp raporu alarak şikayette bulundu.


"ÇERKEZKÖY İKİMİZE DAR GELECEK"

Yaşadığı olayı anlatan Kavlak, "Bugün sabah saat 09.00 gibi pastanede kahvaltı yapıyordum. Beni Enver Bayram’ın şoförü aradı ve nerede olduğumu sordu. Ben de yerimi söyledim ve 10 dakika sonra Enver Bayram geldi. İçeri girer girmez yandaki sandalyeyi tutup bana savurdu. Araya diğer insanlar girdi. Bana ‘Çerkezköy ikimize dar gelecek’ dedi, hakaretler etti. Bunun da sebebi benim sosyal medya hesabımdan yaptığım paylaşım. Ben kimseyi hedef göstermedim. Tüm paylaşımlarım ortadadır. Yarası olan varsa gocunur" dedi.


"DARP OLAYI YOK"

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da yaptığı açıklamada, Kavlak ile daha önce tartıştığını belirtti. Kavlak'ın Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanıın kızı Sümeyye Erdoğan'a küfürlü hakaretli paylaşım yaptığı iddia eden Bayram, "Öncelikle Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Samsunlular Dernek başkanı olarak bunun yaşanmasını istemezdim. Böyle bir olayı şova çevirmek ne kadar doğru? Darp edildiği iddia eden kişi hastaneye gider, karakola gider şikayetçi olur. Konu ile ilgili beni gazeteciler arayıp bilgi veriyor. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak değil, dernek başkanı olarak bu kişi ile sorunlarımız vardı. Üst üste gelen tehditler ve hakaretlerden dolayı defalarca küsüştük. Kendisi ile tartıştık, itikleşme oldu fakat iddia ettiği gibi darp olayı olmadı" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.