banner388

Belediye Başkan adayınız kim? Bafralılara sorduk

Samsunhaber.com olarak Samsun'un Bafra ilçesinde giderek ilçe adayları hakkında vatandaşlara görüşlerini sorduk. İşte cevaplar...

Belediye Başkan adayınız kim? Bafralılara sorduk

Samsunhaber.com olarak Samsun'un Bafra ilçesinde giderek ilçe adayları hakkında vatandaşlara görüşlerini sorduk. İşte cevaplar...

13 Şubat 2019 Çarşamba 13:16

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte seçim süreci hızlandı. Samsunhaber.com olarak Samsun'un Bafra ilçesinde yaptığımız röportajda vatandaşlara "Mevcut başkandan memnun musunuz? Belediye Başkan adayınız kim?" sorularını sorduk.

Samsun'da Millet İttifakı Bafra'dan ayrı ayrı aday çıkarttılar. İYİ Parti'nin adayı Rızvan Aksoy olurken CHP ise Kemal Bütüner'i aday olarak gösterdi. Cumhur İttifakı ise mevcut başkan Hamit Kılıç'ı aday gösterdi. İttifakların dışında Saadet Partisi Mustafa Harman'ı aday gösterdi. 

Bafralıların seçimlerle alakalı görüşleri nedir? Cevaplar röportajımızda. Bafralılar ile yaptığımız röportajı Samsunhaber.com internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz, iyi seyirler.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2019-02-14 00:29:24

Bafranın eksiklerinden bafralının bile haberi yok. Bafranın insanı vatanına bağlıdır sevdalıdır. Şehir içinde trafik sorunu,gençlerin göç etmemesi için yeni iş alanları oluşması. Işletme kurmak isteyenlere yardımcı olunması.evet bafranın meydanında insanların daha rahat oturup dinlenebileceği alanların oluşmaması.köyde hayvancılıkla toprakla uğraşan insanlara daha fazla yardımcı olunması,malzemenin işlenmesi,soğuk hava deposu ile fazla üretilmiş ürünlerin çöpe atılmadan saklanabilmesi.hastane yapılacağı söylenen belki şu anki gençlerin yaşıyla bir olan atıl yapının bitirilmesi.