banner388

Bekir Keleş: Bizim derdimiz hizmet

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Bekir Keleş, "Bizim derdimiz hizmettir, ülkemize eserler bırakmaktır" dedi.

Bekir Keleş: Bizim derdimiz hizmet

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Bekir Keleş, "Bizim derdimiz hizmettir, ülkemize eserler bırakmaktır" dedi.

09 Haziran 2018 Cumartesi 15:20
Bekir Keleş: Bizim derdimiz hizmet

Samsun haber - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş, İlkadım ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. ürkiye Harp Gazileri ve Yakınları Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz'ı ziyaret eden Keleş, daha sonra esnaf ve muhtarlarla sohbet etti.


Samsun'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği veceğini belirten Keleş, "Güçlü bir Türkiye için güçlü bir meclis ile birlikte güçlü bir hükümet gerekiyor. Cumhurbaşkanımızı sandıkta ne kadar güçlü çıkartırsak Cumhurbaşkanımızın elini okadar güçlendirmiş oluruz. Birlik, bereket ve bolluk için vakit türkiye vakti, vakit samsun vakti" dedi. 


24 Haziran'dan sonra daha büyük hedeflerle millete hizmet edeceklerine değinen Keleş, "Halka hizmeti hakka hizmet olarak görmeyen bir zihniyetin başarılı olabilmesi mümkün değildir. Bizim derdimiz hizmettir, ülkemize eserler bırakmaktır. İnşallah 24 Haziran'da milletimizden yetkiyi bir kere daha alacak ve daha büyük, daha iddialı hedeflerle milletimizin hizmetinde olacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-06-10 15:38:51

16 Yildir bu Ülkeyi Muhalefet mi yönetti Allah aşkına? Sizin hizmet dediginz Cumhuriyet kalıntılarını Tek Tek satmaktır.Satmadiginiz fabrika mi kaldı?
Hangi hizmetten söz ediyorsunuz?