banner388

Bekçi olayında flaş gelişme! 3 bekçiye soruşturma

Samsunhaber.com olarak kavgayı ayırmak isteyen vatandaşın bekçiler tarafından darp edilmesi olayını gündeme getirmiştik. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olaya müdahalede bulunan 3 bekçiye soruşturma açıldı. 

Bekçi olayında flaş gelişme! 3 bekçiye soruşturma

Samsunhaber.com olarak kavgayı ayırmak isteyen vatandaşın bekçiler tarafından darp edilmesi olayını gündeme getirmiştik. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olaya müdahalede bulunan 3 bekçiye soruşturma açıldı. 

17 Ekim 2020 Cumartesi 15:46
Bekçi olayında flaş gelişme! 3 bekçiye soruşturma

Samsun'un İlkadım ilçesinde gençler arasında çıkan kavgayı ayırmak için olay yerine giden 40 yaşındaki Atakan Bayar o sırada bölgeye gelen bekçilerin hedefi olarak darp edilmişti. Yaklaşık yarım saat yerde üzerine baskı uygulanarak bekletilen Bayar'ın telefonu ezilerek kırılırken o sırada aldığı darbelerde vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanmıştı. Bayar, olayın sonrasında da ilgili mercilerde sorunlar yaşadığını ifade ederken müdahalede bulunan 3 bekçiye soruşturma açıldı. 

SAMSUNHABER.COM'A AÇIKLAMA

Yaşadığı olayla ilgili Samsunhaber.com'a konuşan Atakan Bayar: "Cumhuriyet Başsavcılığına ifade vermeye gittim, Gazi Karakolu'nun başkomiseri ve amiri beni rencide ettiler, bana 'yalan konuşma, seni bekçiler dövmedi sen başkasından dayak yedin bekçilere iftira atıyorsun' dediler" dedi.

İFADESİ BİLE ALINMADI! 

Karakolda ifadesi alınmayan Atakan Bayar'ın, savcılık talimatına rağmen gittiği karakolda ifadesi alınmadı. Avukatı ile yeniden savcılığa giden Bayar, burada da ifade veremedi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken mağdur vatandaşın kırılan kemikleri nedeniyle bugün ameliyat altına alınacağı öğrenildi. Olay kamuoyunda büyük infial yarattı.

BEKÇİLERE SORUŞTURMA 

Olayın kamuoyunda büyük yankı uyandırması ile birlikte sert müdahalede bulunan 3 bekçi hakkında soruşturma açıldı.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Gerçekleşen olayın videosu için aşağıdaki görsele tıklayın:

Atakan Bayar olayı şu şekilde değerlendirmişti:

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin canik 2020-10-17 17:38:24

uzulerek soyluyorum bekcilerimiz maalesef iyi egitilmemisler....bir partinin kolluk kuvvetleri gibi..

Avatar
Ahmet b 2020-10-17 16:21:19

SAMSUN BEKCILERI GENEL OLARAK ASIRI SİNİRLİ VE EGOLU BU BÖYLE OLMAZ ÜNİFORMA GİYEN HERKEZ HATASIZ SUCSUZ VARLIKLARA DÖNÜŞMÜYOR

Avatar
Samsunlu 2020-10-17 19:23:51

Bekçiker ne yapsın anlamadık ki izleseler suç ayırsalar suç

Misafir Avatar
FÇelik 2020-10-19 09:05:33 @Samsunlu

Ne ayırmasından bahsediyosun sen ? Sen hiç 3 4 polisin bir vatandaşı ortalarına alıp tekme tokat dövdüğünü gördün mü ???

Beğenmedim! (2)
Avatar
Vatandaş 2020-10-18 23:26:39

Bekçiler cahil , sorumsuz, ahlaksız.

Avatar
Ufuk 2020-10-17 16:05:48

Anlaşıldığı üzere bekciker stres atmaya çalışmış ama götlerine giren hıyarı fark etmediler

Avatar
fatih kara 2020-10-19 08:27:55

işte sonuç yeni resmi mahalle serserileri

Avatar
Zalime merhamet mazluma zulümdür 2020-10-20 21:09:41

Nerden baksan yanlış orada 1 den fazla kişi var bekçi görevini eksik yapıyor kavgaya karışan, milleti gece yarısı naralarla rahatsız eden tümünün kemiklerini kırıp , kaldırıma bırakmalı ve başka olayları önlemek için devriyesine devam etmeli...

Avatar
Ramazan 2020-10-19 20:20:55

Arkadaşlar herkes askeri polis Jandarma Bekçi öğretmen vesaire herkes insan Herkes hata yapabilir düşünün dışarıda alkol alıp uyuşturucu kullanan serserilik yapan sokakta bağıran çağıran insanların Sakin bir şekilde Men edilmesi mümkün olabiliyor mu Hayır bulamıyorsun