banner388

Bedri Yaşar'dan eleştirilere yanıt

Pazar günü Trabzonspor'un maçına gitmesi üzerine sosyal medya üzerinden yoğun eleştiri alan İYİ Parti Samsun milletvekili Bedri Yaşar, konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yayımladı.

Bedri Yaşar'dan eleştirilere yanıt

Pazar günü Trabzonspor'un maçına gitmesi üzerine sosyal medya üzerinden yoğun eleştiri alan İYİ Parti Samsun milletvekili Bedri Yaşar, konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yayımladı.

28 Kasım 2018 Çarşamba 11:42
Bedri Yaşar'dan eleştirilere yanıt

Yapılan yoğun eleştiri sonrasında İYİ Parti Samsun milletvekili Bedri Yaşar, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

" 24 Kasım Cumartesi günü İYİ Parti Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile gittiğim Erzincan, Bayburt illerimizin ardından yine partimin görevlendirmesi ile 26 Kasım Pazar günü Trabzon'da bulunduğum için Partimin Milletvekili Hüseyin ÖRS Beyin daveti ile Partimizin Manisa Milletvekili Tamer AKKAL ile birlikte Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasını izledim.

Maç girişinde ve çıkışında, Trabzon ilimizin yerel televizyon kanalının yaptığı röportajda, "centilmence, ahlaki değer unsurları doğrultusunda, barışçı" tutumla sergilenmesi gerektiğine inandığım futbol sporunda taraftar, il, değer ayrımı yapmaksızın yaptığımız açıklamalar mesnetsizce çarpıtılmaktadır.

Spor yarıştan ziyade ahlâktır, kardeşliktir, birliktir.

Hiçbir spor karşılaşmasının bizim toplum değerlerimize zarar vermesine müsaade etmekten yana değilim.

Samsun ilinin milletvekili olarak Samsunspor karşılaşmalarında bulunarak, Samsunspor'a programım müsaade ettiği ölçüde destek verdim. Şehzadeler taraftar grubumuz ile birlikte kale arkasında maç izledim, tezahüratta bulundum. Samsunspor'a verdiğim desteği sorgulamaya kalkanlar gülünç duruma düştüklerini unutmasınlar.

Gerçek Samsunspor taraftarları, benim verdiğim desteğin farkındadırlar.

Karadeniz Bölgesi'nin Milletvekili olarak, o gün, orada Trabzonspor'a verdiğim desteğin çarpıtılması oldukça anlamsızdır. Sporun centilmenlik olduğuna inanıyor ve spor müsabakalarının insanların arasına duvar örmesine neden olanları kınıyorum.

Kardeşlik, birlik, beraberlik, barış değerleri ölçüsünde icra edilmesi gerektiğine can-ı gönülden inandığım bir futbol müsabakasına yapılan davete iştirak etmiş olmamı çarpıtanlar, Samsunlu kimliğimi sorgulayanlar ve kendilerince kamuoyu oluşturarak beni karalamaya çalışanlar bilmelidirler ki "Samsun'u ve Samsunluyu düşünerek sorunlarını dile getiren, Samsun'a destek veren, Samsun'un sesini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde duyurmak için mücadele eden, Samsun'u basında en fazla duyuran, gündeme getiren Milletvekili benim.

Bir spor müsabakasından neden bu kadar rahatsızlık duyulduğunu anlamak mümkün olmadığı gibi, spor müsabakalarından kaynaklı ortaya çıkarılan bu gereksiz yorumları da anlamak güçtür.

Samsunspor'a, Samsunspor'un taraftar grubuna verdiğim desteği inkâr edenlere söyleyecek tek sözüm şudur; yarın yine Samsunspor'umuzu destekleyecek, karşılaşmalarını izleyecek, Samsunspor taraftarları ile birlikte tezahüratta bulunacağım.

Samsunspor benim için her zaman farklı bir noktadadır.

Saygılarımla kamuoyuna duyurulur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gözlemci 2018-11-28 11:53:56

Niye bir tane trabzonlu vekil gelip de Samsunsporumuzu desteklemez. Geçin bu ayakları. Hangi partı olursa olsun bundan sonra yanlış yapan tepkiyi alır.

Avatar
bülo 2018-11-28 12:44:27

spor dostluk ise fenerbahçe başka ülkenin takımı değil. sen gidip oraya trabzonu destekliyorum diyemezsin. iki takımada başarılar dilerim dersin. Trabzonu çok seviyorsanız gidin oradan vekil adayı olun. ayıptır yahu.

Avatar
yeter 2018-11-28 12:42:19

Samsunda bir tane Samsunlu siyasetçi kalmadı mı ki devamlı başka illerden vekillerimiz oluyor?? Sonuçta Samsunluluk ruhunu bilmeyen vekillerimizden böyle garip durumlarımız oluyor.

Avatar
hasan 2018-11-28 13:40:06

bedri bey adamdır..samsunsporun hicbir macını kacırmaz..eminimki hüseyin örs beyide samsunspor macına davet edecektir..

Misafir Avatar
HUSEYİN 2018-11-28 14:36:38 @hasan

O ZAMAN CIKIP BEN TRABZONSPOR DESTEKLİYORUM DEMİYECEK İKİ TAKIMADA BAŞARILAR DİLERİM DER GEÇER.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Salih 2018-11-28 23:11:45

Karadeniz bölgesinin değil Samsun'un milletvekilisin. Bölge milletvekili diye bir kavram yok. Bunu sen bilmiyorsan kim bilecek. Karadeniz bölgesi milletvekiliyim diyerek bu durum hafifletilemez.

Avatar
selami 2018-11-28 23:32:28

Samsun maçına gelmesi kadar normal bir durum yok. Bir zahmet ona da gelsin. roportajda 3 vekilin Trabzon maçı için Trabzona geldiklerini söylüyorlar. Skandal olan orası. Ayrıca sayın vekil Gümüşhane (Memleketi) de ziyarteler yapmaktan Samsuna gelemiyor. Samsun'a gelince de Ya gümüşhanelilerin dermeğinde yada Gümüşhaneli bir hemşehrisinin yanında. Neyse biz Samsun'un çocuklarına sahip çıkmazsak olacagı budur.

Avatar
Uğur 2018-11-29 08:57:57

Bölge vekili olunmaz
Samsun vekilisin önce bunu iyi bil şov yapma