banner388

Bedri Yaşar'dan anneler günü mesajı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Mutlu topluma mutlu aileden, mutlu aileye mutlu anneden gidilir" dedi. 

Bedri Yaşar'dan anneler günü mesajı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Mutlu topluma mutlu aileden, mutlu aileye mutlu anneden gidilir" dedi. 

09 Mayıs 2020 Cumartesi 14:39
Bedri Yaşar'dan anneler günü mesajı

Yaşar, hayatımızın mimarı olan annelerimizin anlamlı gününü kutlamak için bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajında Yaradandan sonra yüreğini sorgusuz ve hesapsız verebilen tek varlığın annelerimiz olduğunu hatırlatan Yaşar, doğum anından ölüm anına kadar varlığıyla güç bulduğumuz, duasıyla ayakta durduğumuz annelerimizin değerinin paha biçilemez olduğunun da altını çizdi.

Annelerimizin sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluğu olduğunu kaydeden Yaşar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"KENDİNİZİ ÖZLETMEYİN YETER"

"Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak annelerimiz için en büyük hediyedir. Annelerin istediği tek şey hatırlanmak, çocuklarını sadece ihtiyaç duyduğu zamanlarda değil, her an yanlarında görmektir. Onlara kendinizi özletmeyin yeter. 

Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta, vatanı için canını feda eden kahraman evlatlarımızın bizlere birer emaneti olan şehit anneleri olmak üzere, gazi anneleri ve tüm annelerin gününü kutlar, hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık ve mutluluklar dilerim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.