banner388
banner390
banner410
banner408

Bedri Yaşar'dan 23 Nisan mesajı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "En değerli varlığımız olan çocuklarımız, geleceğimizin yegane teminatı, aydınlık yarınlarımızın mimarıdır" dedi.

banner269

Bedri Yaşar'dan 23 Nisan mesajı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "En değerli varlığımız olan çocuklarımız, geleceğimizin yegane teminatı, aydınlık yarınlarımızın mimarıdır" dedi.

22 Nisan 2020 Çarşamba 14:04
Bedri Yaşar'dan 23 Nisan mesajı

Yaşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunu anımsatan Yaşar, Mustafa Kemal Atatürk'ün çağdaş uygarlık seviyesinin aşılmasında, geleceğimizin teminatı ve milletimizin en değerli varlığı olan çocuklarımıza armağan edişinin anlam ve önemine değindi.

Yaşar mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugünün çocukları yarınların lideri, yöneticisi, öğretmeni, sağlıkçısı, doktoru, mimarı, mühendisidir... Cumhuriyetimizi lider ülke yaparak yaşatacaklarına, aydınlık yarınlarımızın mimarları olacaklarına inancım tamdır. Bizler de ülkemizi sağlıklı ve aydınlık yarınlara taşımaya yönelik tüm çabalarında onlara destek verecek, her zaman yanlarında olacağız. Ülkenin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımıza hak ettikleri en güzel eğitimin verilmesinin çabası içinde, azim ve hayallerine umut katacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın 100. yılında tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.