banner388

Bedri Yaşar: Biz meclise oturmaya gitmedik, esnafın sesiyiz

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Sağırların kulağı, dilsiz bırakılanların dili, sesi kısılanların çığlığıyız" dedi.

Bedri Yaşar: Biz meclise oturmaya gitmedik, esnafın sesiyiz

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Sağırların kulağı, dilsiz bırakılanların dili, sesi kısılanların çığlığıyız" dedi.

13 Mart 2020 Cuma 21:27
Bedri Yaşar: Biz meclise oturmaya gitmedik, esnafın sesiyiz

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, mecliste ve sahada esnafa verdiği desteğin ardından Atakum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek ‘in davetine icabet ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Yaşar, uzun bir süredir ülke ekonomisinin aşağı ivme gösterdiğini; bu aşağı inişten en fazla etkilenenlerden birinin de esnaf olduğunu belirterek, "Biz meclise oturmaya gitmedik. Milletimiz bize bir sorumluluk, görev verdi. Dertlerin dili, sorunların çözümü olmanın gayretindeyiz. Biz, yıllardır mecliste vatandaşımıza sahip çıkmaya, sağırların kulağı, dilsiz bırakılanların dili, sesi kısılanların da çığlığı olma çabasındayız" dedi.

Sorunlara kulak tıkayarak, derdini anlatanların sesini kısarak hiçbir sorun çözülemez ve yok sayılamaz" diyen Yaşar, "Esnafımızın derdi bizim derdimiz. Kapımız da telefonumuzda her zaman ve koşulda sonuna kadar açıktır. Bu ülkede giderek artan bir ekonomik sorun ve çözümü noktasında gerekli hamleleri atmakta zorlanan yorgun bir iktidar var. Ekonomi bir ülkenin bel kemiğidir ve bu kemiğin en değerli parçalarından biri de esnafımızdır. Esnafımızın ayakta kalması ekonomik anlamda çok gerekli ve önemlidir. Seçimden seçime dinlenen esnafımız maalesef ki zor durumdadır. Biz, bu durumu nasıl tersine çevirebiliriz de esnafın, vatandaşın derdini her daim nasıl duyurabilirizin uğraşı içindeyiz." şeklinde konuştu. 

Çok sayıda esnafla bir araya gelen Yaşar, konuşmasının ardından tek tek tüm esnafların sorunlarını dileyerek not aldı. 

Yaşar'ın her fırsatta esnafın sorunlarını gündeme getirmesinden çok mutlu olduklarını belirten esnaf mensupları adına Atakum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Yaşar'a teşekkür plaketi takdim etti.

Yaşar'da "Esnaf kardeşlerimin göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum" diyerek misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2020-03-13 22:02:52

Yaa oraya cikip sallamak kolay kac kez esnafi gezdin gumushaneli samsun milletvekili

Avatar
SAMSUN 55 GS 2020-03-13 22:03:41

ESNAFIN HALI ÇOK KÖTÜ BENDE BIR ESNAFIM 2013'DEN BERI İŞYERIM VAR VE SUAN ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIZ ARALIK AYINDAN BERİ AÇIP KAPATIYORUZ BIRILERI SESIMIZ DUYSUN VERGI BAGKUR KONUSUNDA ODEYEMENLER İÇİN DUZENLEME GELMESI ŞART