banner388

Bedri Yaşar Alaçamlılarla bir araya geldi

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar Samsun'un Alaçam ilçesinde halkla bir araya geldi.

Bedri Yaşar Alaçamlılarla bir araya geldi

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar Samsun'un Alaçam ilçesinde halkla bir araya geldi.

21 Haziran 2018 Perşembe 13:19

Samsun haber - İYİ Parti Samsun 1.sıra Milletvekili Adayı Bedri Yaşar Samsun'un Alaçam ilçesinde, İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

“Türkiye için çok ciddi bir problemdir”

Türkiye’nin problemleri olduğunu söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, “Seçim çalışmalarımız gayet güzel ve tempolu bir şekilde devam ediyor. Ulaşılabilecek neresi varsa ulaşmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin ciddi derecede problemleri var. Artık insanlar ekip biçmekten vazgeçti ve bu Türkiye için çok ciddi bir problemdir. Şehrimizde de tarım ve hayvancılık neredeyse bitmiş derecededir. 25 Haziranda sadece iktidarın değişmesi hep birlikte Türkiye'de çok büyük ve güzel değişiklikler olacak. Ben artık hayvancılığı bırakıyorum diyen vatandaşlarımız var. Muhtarlarımız da yerel yönetimlerden bıkmış durumda ve eski hallerine dönmek istiyorlar. İYİ Parti olarak da Samsun’dan gür bir ses geleceğini umut ediyoruz” dedi.

Haber: Müberra TAŞÇI/Oğuzhan YÜKSEL

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
manam61 2018-06-22 10:22:29

bunlarmı türkıyeye refah seviyesıne çıkaraçak buna ben gülerım