banner388

Bebeğiyle arasına korona girdi!

Hamile eşinden ayrı bir evde izole olan baba, yeni doğan bebeğini 4 gün sonra uzaktan görebildi.

Bebeğiyle arasına korona girdi!

Hamile eşinden ayrı bir evde izole olan baba, yeni doğan bebeğini 4 gün sonra uzaktan görebildi.

19 Ağustos 2020 Çarşamba 21:37
Bebeğiyle arasına korona girdi!

BEBEĞİNE DOKUNAMADI...

Sinop'ta, yeni tip korona virüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve hamile eşinden ayrı bir evde izole olan baba, yeni doğan bebeğini 4 gün sonra uzaktan görebildi.
Edinilen bilgiye göre, Yavuz Şen'in yaklaşık 9 gün önce yapılan Kovid-19 testi pozitif çıktı. Son yapılan testi negatif çıkan ve sağlık sorunu olmayan Şen'in evinde izole olması istendi. Eşi 9 aylık hamile olan Şen, eşinden ayrı bir evde izole olarak karantina sürecinin bitmesini bekliyor.

"ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN"

Dört gün önce Samsun'da özel bir hastanede doğum yapan eşinin yanında olamayan Şen, "Yaman" ismini koydukları bebekleri ile izole olduğu evin bahçesinde tanıştı.

Yavuz Şen konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlk kez baba oldum. Bu çok güzel bir duygu. Fakat oğlumu koklayamadım. Kucağıma alamadım. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Çok zor ve duygusal bir durum. Doğum esnasında eşimin yanında olamadım. Oğluma şu an sadece uzaktan bakabiliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
KoronavirüsSamsunCovid19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sevgi 2020-08-20 23:05:30

benim esim 1 aylik bebegini birakip karantinaya girdi ciktiginda oglumuz 3 aylikti siz neyin 4 gununden bahsediyosunuz yaaa