banner388

Bayramda lunapark unutuldu

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde lunaparklar boş kaldı.

Bayramda lunapark unutuldu

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde lunaparklar boş kaldı.

01 Ağustos 2020 Cumartesi 14:11
Bayramda lunapark unutuldu

NEREDE O ESKİ LUNAPARKLAR...


Çocukların uğrak yeri olan lunaparklar, bu bayramda eski bayramları arattı. Eskiden bayramda topladıkları harçlıkları lunaparkta harcayan çocuklar, bu bayramda korona virüsten dolayı rağbet görmedi.

"ÖNCEKİ BAYRAMLARDA..."


Çocuklarıyla güzel vakit geçirmek için lunaparka geldiklerini dile getiren aileler, “Bayramda çocuklarımızla güzel ve eğlenceli zaman geçirmek için lunaparka geldik. Parkta, önceki bayramlara göre oldukça az insan var. Önceki bayramlarda buralar çok kalabalıktı” dediler.

Bu sene ki bayramın geçmiş bayramlar gibi olmadığını söyleyen lunapark görevlileri ise, “Önceki bayramlarda veya korona virüsten önce park tıklım tıklım oluyordu. Öğlen saatleri olmasına rağmen park kalabalık olurdu. Ama şu anda park normal bir zamandaki kalabalıkla aynı. Akşam saatlerinde bile park eskisi gibi kalabalık olmuyor. Korona virüsünün etkisi her sektörde olduğu gibi eğlence sektöründe de olumsuz anlamda etkili oldu. Bizim tek amacımız çocukların sağlıklı bir şekilde güzelce vakit geçirmesi” diye konuştular.
 

Anahtar Kelimeler:
LunaparkSamsunBayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
onur 2020-08-01 18:06:18

niye gideyim, kazıklanmak ve kandırılmak içinmi, üstüne birde çete gibi insanların üzerine yürürler, siz bunu bana 1 kez yaparsanız, ömür boyu unutmam.

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-08-01 14:36:34

Koronadan dolayı boş değil lunapark.Lunaparkta adam gibi bir tane oyuncak olmadığından bomboş.Türkiye'nin en eski lunaparkı.Boyayıp boyayıp milleti kandırıyorlar.Samsun gibi bir büyükşehire bu küçücük park yakışıyormu?Artık çocukları bile kandıramıyoruz.Orayı beğenmiyorlar...

Avatar
Hamit 2020-08-01 17:13:59

Millette para mi var.millet karnını zor doyuruyor.

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-08-01 17:55:26

Siz oraya lunapark mı diyorsunuz?Orası resmen park çocuk parkı.Samsun gibi gelişmiş bir büyükşehirin sahip olduğu lunaparka bak.Rezil gibi...

Avatar
musto 2020-08-01 23:34:26

atakuma yeni bir lunapark yapılmalı

Avatar
Bayburtlu 2020-08-02 07:00:32

Çok pahalı ondan olmasın benim olsun orasin biraz ucuz fiyat yapirim sürümden kazanırım yoksa bu gidişle orası yakında kapanır işçilerin paraları veremez de kapatacak lar

Avatar
Recep 2020-08-02 16:38:33

Bu haberiniz beni cok sasirtti aksam yoldan gecerken gordum tıklım tıklımdı.