banner388

Bayramda berberlere tatil yok

Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, 11 Ağustos Pazar günü berberlerin açık olacağını duyurdu.

Bayramda berberlere tatil yok

Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, 11 Ağustos Pazar günü berberlerin açık olacağını duyurdu.

06 Ağustos 2019 Salı 19:38
Bayramda berberlere tatil yok

Kurban Bayramı’nın gerçekleşeceği 11 Ağustos Pazar günü berberlerin açık olacağını açıklayan Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, bayram öncesi tıraş olamayanlar için isteyen berberlerin pazar günü dükkanlarını açabileceklerini aktardı.

Samsun’da yıllardır Pazar tatili yapan berberler bayrama denk gelen 11 Ağustos Pazar günü tatil yapmayabilir. Bu konuda açıklama yapan Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, “Berberlerimize her hafta pazar günleri hafta tatili yaptırmaktayız. 10 yılı aşkın süredir bu geleneği sürdürüyoruz. Bundan hem biz hem de berberlerimiz gayet memnun. Bazı günler istisna uygulayarak pazar günleri de çalışıyoruz. Kurban ve Ramazan Bayramı pazar günlerine yakınsa ya da pazar günüyse berberlerin pazar günleri çalışmasına izin veriyoruz. Vatandaşlar bayrama çok daha kaliteli tıraşla girmek istiyorsa, tıraşlarını son güne bırakmamalıdır. Vatandaşlarımıza uyarımız, bayrama 1-2 gün kala tıraşlarını olmalarıdır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.