banner388
banner390
banner410
banner408

Bayram Öncesi Önlem

Bayram öncesinde hastanelerde alınacak önlemler Samsun'un Kamu Hastaneleri Birlik toplantısında belirlendi.

banner269

Bayram Öncesi Önlem

Bayram öncesinde hastanelerde alınacak önlemler Samsun'un Kamu Hastaneleri Birlik toplantısında belirlendi.

02 Temmuz 2016 Cumartesi 09:34
Bayram Öncesi Önlem

Bayram süresince hastanelerde alınması gereken tedbirler ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Kamu Hastaneleri Birliğinin Genel Sekreteri Opr. Dr. Dursun M. Mehel, bayram süresince vatandaşlarımızı madur etmemek adına, aksaklıklar olmaması için gereken personel planlamalarının ve ihtiyaç dahilinde hastanelere ek takviye personeller verileceğini belirtti. 

''BÜTÜN HASTANELER BİRBİRLERİ İLE KOORDİNELİ ÇALIŞACAK''
Bu Ramazan Bayramı'nı halkımızın güvenli ve huzurlu sağlıklı olarak geçirebilmeleri için hastane yöneticileri ile biraraya gelip değerlendirmeler yaptıklarını söyleyen  Genel Sekreter Opr. Dr.Dursun M. Mehel, "Yapılan toplantıda birliğe bağlı bütün hastanelerde lazım olacak bütün düzenlemeleri yapmış bulunuyoruz. Bayramda bütün hastaneler çalışarak vatandaşlarımıza en iyi hizmet sunulmaya devam edilecek. Hastalar ve yakınlarının herhangi bir konuda bir sorun yaşaması halinde ilgili olan telefon numaralarındanhastanelere ulaşım sağlayarak bilgi alabilecekler. Bütün vatandaşaların mutlu , huzurlu, güzel bir bayram geçirmesi dileğiyle. Tüm Samsun'un halkının Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Son Güncelleme: 02.07.2016 09:53
Anahtar Kelimeler:
HastaneBayramTedbirönlem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.