banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yılmaz’dan hayırlı olsun ziyareti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'na seçilen Hakan Ay’ı ziyaret etti.

banner269

Başkan Yılmaz’dan hayırlı olsun ziyareti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'na seçilen Hakan Ay’ı ziyaret etti.

06 Mart 2018 Salı 18:03
Başkan Yılmaz’dan hayırlı olsun ziyareti

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kongrede AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'na seçilen Hakan Ay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı konuşmada" Cumhurbaşkanımız, partimizin kurucusu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin teşkilatçılık anlayışıyla kurulan partimiz Türkiye’nin en büyük kalkınma hareketlerinden birisi oldu. AK Parti kurulduğu günden bu yana birçok derde derman oldu, her alanda vatandaşa kolaylıklar sağladı. Böyle bir partinin mensubu olmaktan onur duyuyorum" dedi. 

2023’e doğru hızla ilerlediklerini kaydeden Başkan Yılmaz, “Her seçim döneminde oylarımızı kat be kat arttırarak yolumuza, hedeflerimize 2023 vizyonumuza doğru hızla ilerliyoruz. Bu anlamda delegelerimiz tarafından yeniden teveccüh gösterilerek ilçe başkanlığı görevine getirilen Hakan Ay ve beraberindeki yeni yönetimi oluşturan ekibine başarılar diliyorum. İnsan odaklı çalışma gerçekleştiren partimizin önemli ayaklarından biri olan ilçe teşkilatımızla birlikte, bundan sonra da partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içinde olacağız. Bugüne kadar elde edilen başarıları önümüzdeki dönemde de taçlandıracak, millete hizmet yolunda daima el ele daha güzel başarılara imza atılacak. Buna yürekten inanıyorum" diye konuştu.

AK Parti İlkadım ilçe Başkanı Hakan Ay ise yaptığı konuşmada "Büyükşehir olarak arkamızda olduğunuzu biliyoruz.  İnşallah sizin önderliğinizde ilçemize güzel hizmetler yapmak için gece gündüz çalışacağız. Bizim öncelikli hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerine eğilerek gerekli olan bütün çalışmaları yapacak ve halkın bütünlüğünü sağlayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asli 2018-03-07 11:43:40

Incesu uslukent arasi sahil yolu ne zaman bitecek sayın başkan.2019 da biter inşAllah.Sahil de de akp ye oy verenler var.sadece Chp ye verenler yok.Çok bekledik.Bitirin artik şu belirsizliği.Tapular ne zaman verilecek.Acil cevap bekliyorum

Avatar
EVET 2018-03-07 10:09:50

ESNAFI MAĞDUR ETMEKTEN VAZGEÇEREK BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

Avatar
Asli 2018-03-07 11:36:51

Kıyı kenar cizgisindeki evler ne zaman yıkilacak sayın başkan.Sahil kesiminin hepsi Chp ye oy vermiyor.
Biz Akp ye veriyoruz.Incesu uslukent arası sahil yolu 2019 da bitecek mi.Tapular ne zaman verilecek.Bitirin artık şu belirsizliği.