banner388

Başkan Yılmaz’dan Bedir ve Koçağ'a ziyaret

Başkan Yılmaz, kendisini ziyaret eden Vakıflar ve DSİ Bölge Müdürlerine iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Yılmaz’dan Bedir ve Koçağ'a ziyaret

Başkan Yılmaz, kendisini ziyaret eden Vakıflar ve DSİ Bölge Müdürlerine iade-i ziyarette bulundu.

11 Temmuz 2017 Salı 12:53
Başkan Yılmaz’dan Bedir ve Koçağ'a ziyaret

Samsun Haber- Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kendisine daha önce ziyarette bulunan Vakıflar ve DSİ Bölge Müdürlerine iade-i ziyarette bulundu.



UYUM SÜRECEK

Başkan Yılmaz, ilk olarak Vakıflar Bölge Müdürü Cengiz Bedir’i ziyaret etti. Ziyarette, vakıfların Samsun'daki çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Yılmaz, “Sayın Bölge Müdürümüz ile kentimizde yürütülen çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğüyle Belediye olarak uyumlu bir çalışma sergiliyoruz ve bunu devam ettireceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz’ın diğer ziyarette bulunduğu yerse Samsun’a atanan DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak’tı. Belediyenin birçok noktada DSİ’yle birlikte orta çalışma yürüttüğünü söyleyen Başkan Yılmaz, “Yeni müdürümüze görevinde kolaylık ve başarılar diliyorum. Şehrimiz için fayda sağlayacak tüm çalışmalarda uyum içerisinde hareket edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden memnuniyet duyan DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak ise “İnşallah sizlerle beraber Samsun'a en güzel şekilde hizmet etme imkânı buluruz. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.07.2017 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.