banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yılmaz yatırımları inceledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Terme’de hayata geçirilen yatırımları inceledi. 

banner269

Başkan Yılmaz yatırımları inceledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Terme’de hayata geçirilen yatırımları inceledi. 

15 Eylül 2017 Cuma 15:12
Başkan Yılmaz yatırımları inceledi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, devam eden ve tamamlanan projeleri yerinde incelemek için Terme’ye gitti. Kentin her noktasına er ayda geç hizmet götürdüklerini belirten Başkan Yılmaz tüm sorunları çözmek için gayret ettiklerini vurguladı.

“17 İLÇEDE ÇALIŞMALARIMIZ VAR”

Terme’de bulunan Tutluk, Gölyazı ve Aybeder mahallelerine ait grup yollarının bitmesinin ardından ulaşım sorunu çözüldü. Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “Sadece şehir merkezi değil, 17 ilçemizde ve binin üzerinde mahallemizde Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız var. Burada yaptığımız beton yol çalışması onlardan sadece birisi. Gölyazı, Tutluk ve Aybeder mahallelerini birbirine bağlayan ve belediyemizin sorumluluğunda olan 10 kilometrelik yolu bitirerek vatandaşlarımızın kullanımına açmış olmak bizleri sevindiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. Yaptığımız çalışmaların karşısında aldığımız dualar bizlere yetiyor. 2014 yılının Mart ayından bu yana bin 400 kilometre civarında beton yol yaptık. Bununla beraber betona uygun olmayan yerlerde asfalt çalışmaları yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. 5 bin kilometrelik yol ağımızı komple elden geçiriyoruz. Önceliğimiz her zaman nüfus yoğunluğu fazla olan ve aciliyeti olan yerlerdir. Bu yüzden yol sorunu olan vatandaşlarımızın sabrederek beklemelerini istiyoruz. En kısa zamanda bu sorunları halledeceğiz. ‘Yıllardır mahallemize hizmet gelmedi’ diyen vatandaşlarımızı Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla buluşturacağız.” dedi.

ESKİ BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Eski Gölyazı Belde Belediye Başkanı İsa Baş, Başkan Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam’ı ağırladı. Eski Başkan İsa Baş, Yılmaz’a yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.