banner388

Başkan Yılmaz yatırımları inceledi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yusuf Ziya Yılmaz, gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.

Başkan Yılmaz yatırımları inceledi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yusuf Ziya Yılmaz, gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.

20 Ocak 2018 Cumartesi 16:07
Başkan Yılmaz yatırımları inceledi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba ilçesi Canlı-Kürtün arasındaki 10 kilometrelik beton yolda yapılan çalışmaları inceledi.

Samsun'un 17 ilçesinde yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2019 yılına kadar çalışmaların hızlandırıldığını açıkladı.

Sorunsuz bir Samsun inşaa ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, "3 buçuk yılda büyük yol kat ettik. Uzak, yakın demeden her yere hizmet götürüyoruz. Mahallelerimiz konforlu ve güvenli yollara birer birer kavuşuyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanımıza 2014 yılından itibaren giren yerlerde çok hızlı bir şekilde çalışma başlattık. Geçen süreçte büyük yol kat ettik. Şehrimizin her ilçesinde bunun gibi büyük yol çalışmalarının yapımı devam ediyor” dedi.

Başkan Yılmaz, kırsal mahallelerdeki yol sorununun çözülene kadar çalışmaların süreceğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keremali 2018-01-20 21:56:06

Resim çekilecek yerlerde değil rezillik çekilen yerlere yol yapın yapılan yollara da bir yıl sonra bakın iyi mi yapmışsınız!!!!!

Avatar
Ahmet 5561 2018-01-20 22:12:28

Olmaz önce müze yapıcaz yeğenimize bordür taşlarını değiştirticez kaldırımları yenilicez Samsunspor’a para vericez ondan sonra para artarsa bakarız

Avatar
Murat ozturk 2018-01-21 02:26:04

Bnde köyde hayvancılık yapıyorum isletmemin yolu yolumu yapmadılar başkanım Saski su vermedi hayvanlarım susuz sayın başkanım yardimci olursanız sevinirim

Avatar
Adem KOCAOĞLU 2018-01-21 13:40:30

Karayolları Bölge müdürlüğü üst kısmını dan geçen raylı sistemin bir üst caddesi Samsun -Sinop Karayolundan ayrılan Alaçam caddesi ile kavşak oluşturmaktadır.Bu yol iki yönlüdür,kavşağın yirmi metre Atakum istikametinde araç yıkama istasyonu mevcuttur,buraya eklemlenme şeker kulübe türü yapılar vardır.Bu kesimde yol platformunun dar olması nedeni ile araçlar birbiri bekliyorduk geçiş yapmakta,özellikle sabah , akşam trafiğinde kuyruklar oluşmakta,araç sürücüleri,özellikle seviş sürücüleri arasında istemedik olaylar meydana gelmektedir.Atakum ilçesinin ana arterleri den biridir.Büyükşehir Ana ulaşım planı hazırlanıyor diyerek bilbordlarda reklamlar var,Belediye yetkilileri buraya gelip sorunu gördüğünde çok kolay çözülecek bir olay,Başında gelip haber yaparsa sorunun çözülmesinde katkısı olur.

Avatar
Mert 2018-01-21 23:08:03

Birak resim çekilmeyi 5 senedir Toybelen Köyünün yolunu yapmiyorsunuz yaptığınız yolda dap dar iki araba geçmiyor ah ah nereye gidiyor bu paralar?