banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yılmaz: Üreticinin her zaman yanındayız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Biz üretenin her zaman yanındayız diyoruz. Bunu sözde bırakmıyor, icraatlar ile ortaya koyuyoruz.” dedi.

banner269

Başkan Yılmaz: Üreticinin her zaman yanındayız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Biz üretenin her zaman yanındayız diyoruz. Bunu sözde bırakmıyor, icraatlar ile ortaya koyuyoruz.” dedi.

11 Ekim 2017 Çarşamba 13:31
Başkan Yılmaz: Üreticinin her zaman yanındayız

Samsun haber - Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Rasim Kaplan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Kaplan, arıcılık sektörüne verdiği destekler nedeniyle Türkiye Merkez Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ziya Şahin’in verdiği plaketi takdim etti.

“GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, 2016 yılında arıcılara ana ve kraliçe arı desteği verdiklerini hatırlatarak “Her arıcıya 1 tane değil, birden fazla ana ve kraliçe arı verildi. Polen kapanları, propolis tuzakları verildi. Arı yetiştiricisi hemşerilerimiz bu konudan duydukları memnuniyeti her zaman dile getirmişlerdir. Biz üretenin her zaman yanındayız diyoruz. Bunu sözde bırakmıyor, icraatlar ile ortaya koyuyoruz. Kırsal kalkınma projelerimizi anlatmaya kalksam zaman yetmez. Ama Samsun halkı şunu iyi bilsin ki, üreten çiftçinin her zaman yanındayız. Her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ben bu plaketi bizlere layık gören Merkez Arı Yetiştiricileri Birliği’ne canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

“HEPİMİZİN ÖNCELİĞİ SAMSUN”

Birlik Başkanı Rasim Kaplan ise “İlimizdeki arıcılık faaliyetlerinin geliştirilmesi noktasında bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen ve en son Apimondia Kongresine ilimiz arıcılarının katılım sağlaması için araç desteği sağlayan başkanımıza ve çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu arada şunu da belirtmek isterim ki Samsunumuzu bir adım öteye taşımak hepimizin önceliğidir. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan ve her çalışmamızda bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen sayın başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2017-10-11 15:56:07

Sayın başkanım kırsal kesimde yaşayan köylüye yardımcı oluyorsunuz ayrıca teşekkür ederim. bu sene ve her sene yüksek kesimlerde yağmur yağmadığından kuru fasulye olmuyor çözümü şu o bölgede tarlası olan komşulara ilaki alt tarafta dere var su var ama bir araya gelip yapamıyorlar bir kişide altından kalkamıyor bir kuyu dereye bir kuyu tepeye yapılsa hem meyve sebze fındık dahil sulama fırsatı bulur insanlarımız geçimleri daha kolay olur ben belediye başkanı olursam birgün bu benim projem olacak destekleme daha ıyı olur kanaatimce

Avatar
ramazan 2017-10-11 16:29:34

bu saate kadar neredeydiniz aklınız yeni mi başınıza geldi aga

Avatar
Cemal 2017-10-11 22:22:47

Allah Allah nasıl oluyor o sayın başkan? Dünya fındığının yüzde seksenini biz üretiyoruz ama daha fiyatı belirleyemiyoruz. Zararına fındık satıyor üretici. Ürettiği malın fiyatını belirleyemezken nasıl olacak bu işler? İnsanları kandırmayı bırakın artık mızrak çuvala sığmıyor.

Avatar
ESNAF 2017-10-12 08:59:28

esnafında yanında olduğunuzu söylemiştiniz sonra onların çoğunu yerinden ettiniz. kameraların önünde farklı, kapalı kapılar arkasında farklı konuşuyorsunuz. garibanın hakkını zenginlere veriyorsunuz. en son ne zaman caddelerde yürüyerek gezebildiniz? atakum sahilinde tracking den bahsetmiyorum sayın başkan. millet biletinizi kesti gideceksiniz, tanrıdan dileğim mahkemede yargılanmanız....