banner388

Başkan Yılmaz, şehit yakınlarıyla iftarda buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz şehit aileleriyle iftar programında buluştu.

Başkan Yılmaz, şehit yakınlarıyla iftarda buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz şehit aileleriyle iftar programında buluştu.

19 Haziran 2017 Pazartesi 15:05
Başkan Yılmaz, şehit yakınlarıyla iftarda buluştu

Samsun haber - AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yer alan Ömer Halisdemir ve Erol Olçok salonlarında şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verildi.

Şehit ailelerinin ve gazilerin özel insanlar olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Ülkenin bugünlere gelmesinde en önemli etken vatanı için canını veren şehitler ve korkusuzca çatışan gazilerimizdir. Sizlerde o şehitlerimizin değerli aileleri, gazilerimiz ve aileleri olarak ülkemizin minnetle saygı duyduğu özel insanlarsınız. Hepinizin mübarek ramazanının tebrik ediyorum. Allah’ım dualarımızı kabul etsin. Dün bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ile kardeş şehrimiz olan Bitlis’teydik. Yoğun bir programın ardından bugün döndük. Ve döner dönmez sizlerle buluştuk. Rabbim hepinizden razı olsun. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
 

Düzenlenen iftar programına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mevlüt 2017-06-19 15:11:02

ülkenin evlatlari sehit oluyor vatan ugruna, savasmadan biz egedeki adalari yunan a veriyoruz, basbakanimiz orda agzini acamiyor ciprasa. kacak askerleri alamiyor koca Türkiye. sehit annelerinin elini öperek demogoji yapin. kibrisi da verdik ama rumlar kabul etmedi reddetdiler secimde referandumda. yazik ya ver kurtul politikasi uyguluyoruz. 19 adayi son 2 yilda yunanlilara verdik

Avatar
sinan 2017-06-19 15:27:26

bizi pkk ile milli birlik kardeslik projesi ile kardes ettiniz de ne oldu. bizim evlatlarimiz dagda pkk ile mücadelede sehit oluyor. siz ise bu projeyi buzdolabina kaldirdiniz, biz ise sehitlerimizi mork lara kaldiriyoruz. sehit anne eli öpülür ama utanmakda lazim biraz. hani 16 nisandan sonra sehit gelmeyecekdi. basbakan yunan dan ne fetöcüleri nede verdigimiz 20 adayi alabiliyor yazik