banner388

Başkan Yılmaz: "Samsunspor sıkıntıları aşacak"

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı ocak ayı toplantısı, Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığından toplantı. Yılmaz, toplantıda Samsunsporla ilgili de açıklamada bulundu.

Başkan Yılmaz: "Samsunspor sıkıntıları aşacak"

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı ocak ayı toplantısı, Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığından toplantı. Yılmaz, toplantıda Samsunsporla ilgili de açıklamada bulundu.

09 Ocak 2018 Salı 18:03
Başkan Yılmaz: "Samsunspor sıkıntıları aşacak"

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı ocak ayı birleşiminin 1. Oturumuna ait toplantısında Samsunsporla ilgi de konuşan Yusuf Ziya Yılmaz, "Maddi sorunların dışında yönetsel sorunlarda var. Teknik kadronun veya mevcut spor, sporcu potansiyelinin de sorunları var. Valiliğimiz bu konuda bir kampanya başlattı. Bu sürecin iyi bir şekilde sonuçlanacağına inanıyorum" diye ifade etti.

"Kampanya sürecinde bu sıkıntılardan çıkılacaktır"

Samsunsporun son zamanlardaki durumu ile alakalı konuşan Yılmaz, "Maddi sorunların dışında yönetsel sorunlarda var. Teknik kadronun veya mevcut spor, sporcu potansiyelinin de sorunları var. Valiliğimiz bu konuda bir kampanya başlattı. O kampanyaya bütün yerel yönetimler, belediye başkanları da katkı verdiğini ifade etti. Bizlerde vereceğimizi ifade ettik. Bu konu ile ilgili süreç devam ediyor. İnşallah bu kampanya sürecinde bu sıkıntılardan çıkılacaktır.  Sayın Valimiz çok yakından olayı takip ediyor. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak sorunların bu noktaya gelmesinden öncede bizim bazı girişimlerimiz oldu. Onları burada ifade etmenin gereği yok ama süreç işliyor ve elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz inşallah. Bunun içinde meclis kararına veya meclisin herhangi bir şekilde bu konuda bir inisiyatif almasına ihtiyacımız yok. Kuruluş kanunun bize verdiği yetkiler dahilinde biz zaten yardımlarımızı yapıyoruz. Bu sürecin iyi bir şekilde sonuçlanacağına inanıyorum" diye ifade etti.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ ER 2018-01-10 08:34:16

DİĞER OYUNCULARDA MALESEF GİDECEK BU YÜZDEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İLÇE BELEDİYELERİ YAPACAĞI YARDIMLARI NEDEN ÖNCELİKLİ YAPIP GİTMEYİ DÜŞÜNEN OYUNCULARIN ALACAKLARI ÖDENMİYOR BU GÜNDE 6 OYUNCU GİDE BİLİR BU İŞTE BİR TERSLİK VAR BİLE BİLE BU DURUM YARATILIYOR NEDEN AĞIRDAN ALINIYOR.

Avatar
smsnm 2018-01-10 10:47:37

bu adam çok tehlikeli samsun için