banner388

Başkan Yılmaz, Samsunlu Gaziyi ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Zaho gazisi Aydoğdu'yu ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, Samsunlu Gaziyi ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Zaho gazisi Aydoğdu'yu ziyaret etti.

20 Şubat 2018 Salı 18:20
Başkan Yılmaz, Samsunlu Gaziyi ziyaret etti

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Irak’ın Zaho bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada Gazi olan Mert Aydoğdu evinde ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda bacağıdan yaralanan ve Tekkeköy ilçesi Aşağıçinik Mahallesi’ndeki ailesinin yanına gelen asker Mert Aydoğdu’ya Türk bayrağı ile Kuran-ı Kerim hediye etti.

Başkan Yılmaz'ın ziyaretine Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya ile ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

Başkan Togar yaptığı açıklamada, "Mert kardeşimiz Kuzey Irak’ta ülkemizin bütünlüğünü tehdit eden terörist unsurlara karşı yürütülen operasyona katıldı ve orada gazi oldu. Sınırda ve sınır ötesi harekatta gözünü kırpmadan savaşan kınalı kuzularımıza, güvenlik güçlerimize, askerimize çok şey borçluyuz. İçinde vatan, millet, bayrak sevdasıyla gözü düşmanda, parmağı namluda olan kahramanlarımız sayesinde bizler refah ve gönül rahatlığı içerisinde hayatımızı sürdürüyoruz. Sınır güvenliğimizi sağlamak için Kuzey Irak’ta yürütülen operasyonda gazi olan ilçemizin gururu Mert kardeşimize hem geçmiş olsun demek hem de teşekkür etmek için Büyükşehir Belediye Başkanımız, başkan yardımcımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımız ile birlikte ziyaret etmek istedik. Onlar bu vatanın kahraman evlatları ve ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin iftihar vesileleridir. Ülkemizin dirliği ve birliği için yurt içinde ve sınır ötesi harekatlarda görev alan bütün Mehmetçiklerimize Allah güç ve kuvvet versin. Rabb’im devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Kahraman Mehmetçiklerimizin hepsiyle gurur duyuyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.