banner388

Başkan Yılmaz: Samsun için çalışanın başımızın üstünde yeri var

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’un kalkınması için çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var“ dedi. 

Başkan Yılmaz: Samsun için çalışanın başımızın üstünde yeri var

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’un kalkınması için çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var“ dedi. 

21 Haziran 2017 Çarşamba 12:34
Başkan Yılmaz: Samsun için çalışanın başımızın üstünde yeri var

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından düzenlenen iftar programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.


Çarşamba ilçesinde bulunan Midilli Restoran’da yapılan iftar programına Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri katıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı konuşmada “Sizler Samsun’umuzun, Çarşamba’mızın gelişmesi, kalkınması için elini taşın altına koyan değerli arkadaşlarımızsınız. Türkiye’nin yükseldiği, hedeflerine emin adımlarla yürüdüğü bu dönemde sizlerin katkısı şüphesiz önemli. Samsun’un kalkınması için çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var. Rabbim yaptığınız ticaretlerinizde bol kazanç versin“ dedi. 


Başkan Yılmaz Ramazan’ın diğer aylardan farklı olduğunu söyleyerek “Ramazanın güzelliği iki durumda kendini daha çok belli ediyor. Birisi iftar sofraları diğeri de teravih namazları. İftar sofraları dayanışmamızı, birliğimizi, beraberliğimizi ve paylaşma duygularımızı teşvik ediyor. İftardan sonra telaşla ulaştığımız camilerde kıldığımız teravih namazları da bize 12 ayın diğer 11 ayında olandan farklı bir hareket ve duygu yoğunluğu veriyor. Bu akşamda bu duygu yoğunluğunun en güzelini birlikte yaşadık. Allah birliğimizi beraberliğimizi eksik etmesin. Kadir Geceniz mübarek olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin baş 2017-06-21 12:44:54

Vali bey gityi sira geldi sana yusuf bey insallah tez günde görevden alinirsiniz memleketin önundeki en buyuk engel kalkar

Avatar
dursun 2017-06-21 12:42:10

baskan birazda sen calissan 15 senedir 3 parkdan baska ne yaptin. samsunda ne degisti sadece pahalilik degisen tek sey. yaptiginiz parklar bile dökülüyor iscilik sifir. bizim köyümüze bile belediyenin adami hasan ucak in firmasi tas ocagi yapip mahvetti dogayi siz neyin derdindesiniz.