banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yılmaz: Samsun çağ atlayacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Lojistik Merkezi ile birlikte Samsun'un çağ atlayacağını söyledi.

banner269

Başkan Yılmaz: Samsun çağ atlayacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Lojistik Merkezi ile birlikte Samsun'un çağ atlayacağını söyledi.

13 Aralık 2017 Çarşamba 17:22
Başkan Yılmaz: Samsun çağ atlayacak

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Lojistik Merkezi ile ilgili önemli açıklamarlada bulundu. Başkan Yılmaz açıklamalarında, "Lojistik Merkezi Samsunumuza çağ atlatacak bir proje" ifadelerini kullandı.


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden ve yılbaşından sonra açılması planlanan Samsun Lojistik Merkezi için Türkiye genelinde birçok firmanın talip olduğu açıklandı.



80 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 700 bin metre kare alana yerleşen Türkiye'nin en büyük lojistik merkezleri arasında yer alan Samsun Lojistik Merkezine firmalar tarafından yoğun bir talep olduğu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun'un ekonomik anlamda kalkınmasını sağlayacak büyük bir projeye imza attık. Allah nasip ederse yılbaşından itibaren de hizmete açmayı düşünüyoruz. Lojistik Merkezi Samsunumuza çağ atlatacak bir proje. Samsun tarihine geçecek önemli bir proje. Önümüzdeki 5 ila 10 yıl arasında yatırımın karşılığını almayı planlıyoruz. Sadece Samsun için değil, tüm Türkiye için bir geçiş noktası olacak olan Samsun Lojistik Merkezi bu özelliği sayesinde Türkiye’nin hatta dünyanın birçok yerinden firmaları kentimize çekecek. Samsunumuz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Lojistik Merkezinde yapılan incelemelerde Yeşilyurt ailesinden Cemal Yeşilyurt, Mustafa Yeşilyurt ve Hikmet Yeşilyurt'ta yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Durmuş alidoğan 2017-12-13 20:58:18

Başkan bütün yatırımları tekke köye yapıyor

Avatar
smsn 2017-12-13 17:46:08

belli samsunun göz bebeği samsunsporu düşürdün.. başkanlık döneminde..

Avatar
Recep çelik 2017-12-13 23:55:20

DEĞERLİ BAŞKAN ÇAĞ ATLAMAK ESNAF VE SANATKAR VE İŞ ADAMLARIYLA OLUR VE ONLERI AÇİLARAK OLUR OYSA BELEDIYE NE YAPTI SAHATANE PUROJESI DEYIP BINLERCE ESNAFIN IFLASINA SEBEP OLDUNUZ ÇİFTLİK AVM PUREJESI DEYIP CADEYI TIRAFIGE KAPATIP YÜZLERCE ESNAFIN TICARETINI ENGELEDINIZ VE BIR ÇOK İŞ ADAMININ SAMSUNDA YAPACAĞI YATIRIMLARI ENGELEDINIZ VE BIR ÇOĞU SAMSUNDAN GITMESINE VESILE OLDUNUZ ŞİMDİ DİYORSUNUZ SAMSUN ŞAHA KALKACAK SAMSUN ŞEHRINE 4 tane AVM YAPTIRMAKLA ŞAHA KALKMAZ AVM LERIN TOPLADIĞI PARALAR AYNI GÜN İSTAMBUL SERMAYESINE GIDIYORUZ SAMSUNUMUZA HIÇ BIR FAYDASI YOK BU NEDENLE ŞAHA FELAN KALKACAĞIMIZ YOK SADECE SIYASETEN BIR LAF

Avatar
vezirköprülü 2017-12-14 10:16:15

vezirköprü acayip çağ atladı. orta çağda yaşıyoruz.

Avatar
arda 2017-12-14 12:40:01

Samsun için yapılan şeyler nedir? sahilli taş yığına cevirmek, kumsal kalmadı...sahil denen bişey kalmaı ilk önce kumsalımızı aldılar ardından da denizi taş ile doldurmaya başladılar ama bunu kimse görmuyor çok yazık çokkkkkk

Avatar
Cemal 2017-12-14 15:44:29

İnsanlar iş, aş, ucuzluk, rahat geçinebilmek, sokaklarda huzurla, güvenle yürüyebilmek ve adalet istiyor sayın başkan sağlayabiliyor musunuz? İş arayan rahatça bulabiliyor mu? Aldığı parayla kirasını faturasını ödeyip karnını doyurabiliyor mu? İnsan gibi yaşayabiliyor mu? Adliyede işi olunca adalet bulabiliyor mu? Sokaklarda ne konuştuğunu anlamadığı hırlı hırsız kaba saba tiplerden çekinmeden korkmadan huzurla yürüyebiliyor mu? Bunların hepsinin cevabı hayır. Bu şehir, bu Türkiye hal böyleyken nasıl çağ atlayacak? Koskoca adamlarsınız yalan pompalamayı bırakın insanlara kimsenin güveni kalmadı.

Avatar
Umay avsar 2017-12-15 09:26:03

Samsun cag atlayacakmis guldurmeyin beni siz elinize ip alin ip atlayin cocuklar inansin size cag atlayan bir sehirde canik mese tesislerindeki ormanin icindeki agaclari kesip diplerine once beton halktan tepki alinca betonu sökun tas doseyin ilerdede agaclar kurudu der binalar insa edersiniz insAllah bunu yapanlar o taslara ayagi takilip yere duserde ordan bir daha kalkamaz Allah carpti diye heykeli dikilir o ormana

Avatar
Ramazanozcelik 2017-12-14 14:29:39

Yazık lar olsun sana o büyük camiayı bu duruma düşürdün birde SAMSUN cağ atılacakmış samsun spor dibe vurdu sen büyük şehir belediye başkanı olarak ne yapıyorsun ama bir gün o armanın altıda ezileceksin çünki amacınız büyüdü SAMSUN SPOR yok etmek zihniyettiniz bu Allah ıslah eğlesin seni ve SAMSUN SPOR bu duruma düşmesine sebep olanları