banner388

Başkan Yılmaz, muhtarlarla bir araya geldi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, merkez mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Başkan Yılmaz, muhtarlarla bir araya geldi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, merkez mahalle muhtarlarıyla buluştu.

19 Ekim 2017 Perşembe 14:27
Başkan Yılmaz, muhtarlarla bir araya geldi

Samsun haber - 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle merkez mahalle muhtarları Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz, muhtarları kapıda karşıladı. Bazı muhtarlar Başkan Yılmaz ile öz çekim yaparken, iki görüşmeler gülüşmelere neden oldu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün temsili olduğunu kendilerinin sürekli muhtarlarla irtibat halinde olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Muhtarlarımız gözümüz kulağımız. Temsil ettikleri mahalleler de halkımızla aramızda bir köprü. Vatandaşlarımızın kendilerini temsil etmesi için seçtikleri muhtarlarımızı her zaman önemsiyor ve seviyoruz. İyi diyaloglar içerisinde hizmet için el ele çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki sorunların giderilmesi, çalışmaların yerinde ve verimli yapılması için koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bu önemli günde muhtarlarımızdan oluşan heyetle bir araya gelmek bizleri mutlu etti.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.