banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yılmaz muhtarlara seslendi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, muhtarlara seslenerek “Bize gelin biz sizin her zaman yanınızdayız” dedi.

banner269

Başkan Yılmaz muhtarlara seslendi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, muhtarlara seslenerek “Bize gelin biz sizin her zaman yanınızdayız” dedi.

11 Ocak 2018 Perşembe 13:21
Başkan Yılmaz muhtarlara seslendi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ilçesinde muhtarları Lojistik Merkezi’nde ağırladı.

Muhtarları sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu.


“ŞÜKREDELİM”

En büyük eksikliğin şükretmemek olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Muhtarlarım sizler bizim için önemlisiniz. Seçilmiş olmanızın verdiği sorumluluk ile bizlere gelip ‘köyümüzün şu işi yapılacak. Şurada eksiklik var’ diyorsunuz. Hepsi olacak inşallah. 20 sene sonra yine burada bulunduğumuz yerde toplanıldığında belki başkaları olacak ama yine iş konuşulacak. Hayat devam edecek işler bitmeyecek. İş bitmeyecek diye de yan gelip asla yatmayacağız. Asla karamsarlığa düşmeden sabırlı olup şükrederek hizmetlerimize devam edeceğiz. Gayret edeceğiz. En büyük eksikliğimiz şükretmiyoruz. Sürekli birbirimizin eksikliklerini eleştiriyoruz. İyi yanlarını görmüyoruz. Eline sağlığa, teşekküre, selama ve muhabbete ihtiyaç var. Türkiye çok kötü günlerden bu güzel günlere geldi. Özellikle son yıllarda Türkiye üzerinde oynanan oyunlara hep birlikte kenetlenerek, dayanışma halinde olduğumuz için dur diyebildik. Birbirimizle olan dayanışmamızı artırmalıyız.” dedi.


“ŞEHİRDEN KÖYE GÖÇ OLMALI”

Köylerin boşaldığına üzüldüğünü belirten Başkan Yılmaz, “ En çok üzüldüğüm konulardan biri de köylerimizin boşalması. Muhtarlarım sizden isteğim algıyı oluşturalım, üretimle ilgili çabaları artıralım. Şehirden köye geri dönüşü sağlayalım. Üretimi artırma adına ne projeniz, ne düşünceniz varsa bize ne olur gelin. Biz Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda tüm imkanlarımızı kullanırız. Hiç bir şeyi dert etmeyin. Bize gelin biz sizin her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-01-12 09:05:42

y.ziya yılmaz belediye çalışanlarına kadro verdirmedin köylerine gitsiler diyemi yaptın bilmiyorum köye gitmesi bir insanın 500 600 tl para gerekiyor asgari üçretle neden çalışıyor bu insanlar neden köylerinden göç etti o yoksulluktan şimdi bir çok ailenin ekonomik durumu iyi siz onlardan önce geldiniz önce siz gidin o zaman

Avatar
misafir 2018-01-12 09:09:04

geçen günü kameraları kapattırıyordun medyanın önünde şimdi neden poz veriyorsun gündem taşeröne kadro gelincemi kameraları kapatıyorsunuz yada