banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yılmaz, ‘‘Kaçak yazlıkları yıktık’’

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde gerçekleştirilen yıkımla ilgili konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yıkılan yerlerin ev değil depreme dayanıksız kaçak yazlıklar olduğunu söyledi.

banner269

Başkan Yılmaz, ‘‘Kaçak yazlıkları yıktık’’

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde gerçekleştirilen yıkımla ilgili konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yıkılan yerlerin ev değil depreme dayanıksız kaçak yazlıklar olduğunu söyledi.

23 Mart 2017 Perşembe 14:43
Başkan Yılmaz, ‘‘Kaçak yazlıkları yıktık’’

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Samsun Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyon Başkanı Emin Karaman ve komisyon üyeleri, Kızılırmak Kuş Cenneti alanı hakkında istişarelerde bulundu. Samsun Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyon Başkanı Emin Karaman, kaçak yapılaşmaya karşı büyük adımlar atan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibini tebrik etti.

“Dik duruşunuz çevrecileri mutlu etti”

Karaman, "Burada Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar ve verdiği mücadele oldukça büyük. Özellikle delta sınırları içinde yer alan kaçak yazlıkların yıkımındaki dik duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Kanunsuz işlerin karşısında olduğunuzu görmek biz çevrecileri çok mutlu ediyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

“Biz ev değil kaçak yazlık yıktık”

Dünya mirasına girmeye aday olan Allah'ın bahşettiği bir cennetin istila edilmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Başkan Yılmaz da, "Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak kaçak yapıya karşı her zaman mücadele içindeyiz. Kızılırmak Deltası’nda bulunan Kuş Cenneti’nde yaptığımız çalışmalar Türkiye’ye örnek olacaktır. Burada yazlığı bulunan vatandaşların ‘evimizi yıkıyorlar’ diyerek bir algı oluşturma çabası vardı. Buraya her gittiğimizde içimiz acıyordu. Çünkü ev denilen yerleşim alanları bildiğiniz villa idi. Yani burada kimse yaşamıyor, sadece yazlık olarak kullanılan yerlerdi. Üstelik depreme dayanıksız. Allah korusun bir deprem anında felaketler kaçınılmaz olacaktı" diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.03.2017 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2017-03-23 16:14:18

Yiğitse SASA yı yıksın orada dik dursun

Avatar
Yörükler mağduru 2017-03-23 16:58:45

Asıl kaçak şiritin ve sada depreme dayanıklımı.Bizim gibi gariban emeklilere gücünüz yetti.Depremi asıl Yusuf Ziya yaptı.çok ah aldı.Depreme dayanıklı evlerimixi yapıp bizlere versin.Bütün meyve ağaçlarını kesip canlı canlı molozlarla toprağa gömdü.Katliam yapıldı adeta.İsmi tarhe yazıldı.Tabiat koruma gelsin yapılanların görüntüleri var verelim.Kim doğa katliamcısı.Resmen yerle bir etti doğa kanunu uyguladı.ömrüm yetmezse torunum hakkımızı kanun geldiğinde alacak.Allah aşkınıza Allahıda kandıramazsınız.Her yükselişin birde düşüşü olur

Avatar
yörükler mağdurları 2017-03-23 15:58:03

Yalancının iftiracının adam kayıranın Allahından bulması dileğiyle.Ayrıca çok güçlü bir siyasi güç arkamız olaydı ne olacağını herkes bilir.

Avatar
yörükler mağdurları 2017-03-23 16:29:33

Yürekleri dağlandı evler yıkıldı ev yıkanı Allah görsün.Durup durup böyle konuşmalarla yarayı yeniden yeniden kanatmak vicdanı ölmüşlere zevk veriyo galiba.Bütün kaçaklarda böyle şahin olun .Siyasi gücü olanın karşısınde ne olduğunu vatandaş bilmiyo saf muamelesi yapmayın insanlara çerecisi falanı filanı.

Avatar
Uğur Korkmaz 2017-03-23 17:09:39

Yusuf Ziya bu son atışların .Kaçaksa neden elektrik su bağlattınız vergi aldınız .depreme dayanıksızsa binayı makinen bir saatte zor yıktı ya .Bu arada zamanında kaçak diye bir ev parasıda ceza kestiniz.ohh iyi böyle.mahkemede anlatırsın derdini paşamm.

Avatar
Hasan yıldız 2017-03-23 22:23:38

Sayın Yusuf Ziya bey sizinki belediye başkanları böyle yapılmasına günü birlik menfaatler çıkarlar oy uğruna müsade eder ondan sonra sanki bir marifet yapmış gibi çıkıp bömürle bömürle anlatırsınız yapılan kanunsuz olabilir ancak devlette devamlılık esastır siz ve sizin gibileri Allah bildiği gibi yapsın nasıl olsa kanunlar birşey yapmıyor adaletsizlik kanunsuzluk sizden yana

Avatar
yörükler 2017-03-23 22:53:12

samsunda kaçak yapı sadece yörüklerde gülerler insana

Avatar
Meydo55 2017-03-23 23:28:41

Sıra gülsanda ama zor