banner388

Başkan Yılmaz'ın hesabı ele geçirildi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Twitter hesabı ele geçirildi.

Başkan Yılmaz'ın hesabı ele geçirildi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Twitter hesabı ele geçirildi.

20 Ekim 2017 Cuma 09:14
Başkan Yılmaz'ın hesabı ele geçirildi

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Twitter hesabı kimliği henüz belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından ele geçirildi. Ele geçirilen hesapta ahlaksız paylaşımlar yapıldı.


Başkan Yılmaz'ın hesabının ele geçirildiği kısa süre içerisinde anlaşıldı ve gerekli teknik ve yasal işlemler başlatılarak hesap geçici olarak askıya alındı.



Başkan Yılmaz, olayla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, "Hesabım ele geçirilerek ahlaksızca paylaşımlarda bulunulmuştur. Bu çirkin saldırıyı fark eder etmez gerekli güvenlik önlemlerini alarak hesabı geçici olarak askıya almak durumunda kaldık. Bu ahlak sınırlarını aşan durumdan dolayı tüm takipçilerimizden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.10.2017 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2017-10-20 09:47:18

geçmiş olsun başkanım nasıl anladınız benim takipçilerim de bana zaman zaman bu paylaşımlarda bulunma diye telefon yada yüzyüze gelince söylüyorlar bilen varsa yazsın nereye muracaat edeceğiz bende şüphelendim kendi paylaşımlardan şimdi

Avatar
deniz 2017-10-20 12:15:03

YENİ HESAP AÇAR,BİZİMDE BAHÇELERİMİZ ELE GEÇİRİLDİ BAR OLDU
ATAKUM SAHİLİNDE.

Avatar
kılıç 2017-10-20 12:23:51

Bizimde Huzurumuz Çalındı,Bina ortak alanlarımız işgal edildi
bar yapıldı,müzik gürültü bi uçtan duyuluyo ATAKUM ADNAN MENDERES
BULVARINDA,