banner388

Başkan Yılmaz'dan Çiftlik Esnafına Müjde

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapmış olduğu açıklamada Çiftlik Caddesi’nde yaşanan otopark sorununun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Başkan Yılmaz'dan Çiftlik Esnafına Müjde

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapmış olduğu açıklamada Çiftlik Caddesi’nde yaşanan otopark sorununun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

29 Kasım 2016 Salı 17:55
Başkan Yılmaz'dan Çiftlik Esnafına Müjde

Organize edilen kahvaltıda Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi’nde esnaflık yapan vatandaşların bir bir sorunlarını dinledi. Cadde de ticaretle uğraşan esnafların en büyük sorununun ışıklandırma ve otopark sorunu olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Cihat Karahan, ''Bu sorunlar çözüme kavuşturulursa burası alışverişin kalbinin attığı yer haline gelecektir'' dedi.

Çiftlik Caddesi’ni güzelleştirmekten vazgeçmeyin
Cadde de yaşanan otopark ve ışıklandırma sorununu çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Çiftlik Caddesi’nin asil yapısını daha da yukarılara çıkaracak çalışmalar yaparak, caddemizi hak ettiği konuma getirelim. Özellikle marka kalitesi yüksek firmaları caddeye çekerek ticaretin canlanması adına elimizi taşın altına koyacağız. Siz esnaflarda kendi aranızda durum değerlendirmesi yaparak ticaretin nasıl gelişeceği yönünde fikir alışverişinde bulunun. Acil olarak caddemizde yer alan otopark ve ışıklandırma sorununu çözüme kavuşturacağız. Kamera sistemleri kurarak güvenlik sorunlarına da çözüm getireceğiz. Sizler caddemizi güzelleştirmek ve geliştirmekten hiçbir zaman vazgeçmeyin” şeklinde konuştu. Esnaflarla birlikte gerçekleştirilen kahvaltıda Başkan Yılmaz'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Genel Sekreter Yardımcıları Zennube Albayrak, Mustafa Yurt ve Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam da yer aldı.

 

Son Güncelleme: 30.11.2016 18:28
Anahtar Kelimeler:
SamsunYılmazçiftlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğrucu Adam 2016-12-04 17:36:41

Samsun kaldırım ve halka ait yerlerin işgal edildiği tüm aymazlıkların yaşandığı şehre dönüştü. Lütfen Başkanımız samsun artık kanun ve kuralların uygulanabildiği güzel bir şehir şehir haline gelsin artık.

Avatar
HUSEYİN 2016-12-02 12:28:06

SAYIN BAŞKAN ÇİFTLİK CAD DESİNİN ARA SOKAKLARINDAKİ KALDIRIM VE YOL İŞGALLERİNE ÇÖZÜM BULSA SORUN ORTADAN KALKAR HİÇ BİR İLDE BOYLE BİR KALDIRIM VE YOL İŞGALİ YOK SOKAKLAR SEYYARSATICILARLA DOLU

Avatar
CEVDET 2016-11-30 10:20:21

56 larda ki okullar taşınıp oto park yapılacaktı

Avatar
Hakan BEKTAŞ 2016-11-30 22:48:36

ÇIFTLİK CADDEMİZ TRAFİĞE KAPALI OLALI 3 SEFER GİTTİM CADDE CAN ÇEKİŞİYOR ARACIN GEÇMEDİĞİ YERE KİM GİDER ALIŞVERİŞE OTOPARK YAPSANDA HİÇ BİR ŞEY FARK ETMEYECEKTİR, AYRICA ORADAKİ HALK SIKINTI İÇERİSİNDE ULAŞIMDAN DOLAYI ULAŞIM YOK ULAŞIM OLMAYAN YER DAHA TÜRKÇESİ GİDEMEDİĞİM YER SENİN DEĞİLDİR YAZIK OLDU MEŞHUR ÇİFTLİK CADDESİNE.