banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yılmaz: Bu kentin hizmetkarıyız

Türkiye'nin pek çok ilinde görev yapan emekli Vali Fikret Güven, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

banner269

Başkan Yılmaz: Bu kentin hizmetkarıyız

Türkiye'nin pek çok ilinde görev yapan emekli Vali Fikret Güven, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

25 Nisan 2018 Çarşamba 14:48
Başkan Yılmaz: Bu kentin hizmetkarıyız

Türkiye'nin birçok ilinde görev yapan ve Düzce'nin kurucu valisi olarak bir süre görev yapan emekli Vali Fikret Güven, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Vali Fikret Güven, bir şehrin kalkınması için yerel yönetimlerin öneminin oldukça fazla olduğunu belirterek, "Samsun'da çok ciddi bir değişim var. Özelikle de tertemiz bir şehrimiz var. Bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ı ve ekibini tebrik ediyorum. Burada yapılan çalışmalar Türkiye’de de çok farklı yerlere taşınıyor. Samsun önemli bir şehrimiz. Halka verilen bu hizmetler takdire şayan. Takdir etmemek mümkün değil. Şehir her alanda gelişmiş. Büyükşehir Belediyemiz önemli hizmetlere imza atmış. Başkanımız adeta Samsun'u Samsun yapmış" ifadelerini kullandı. 

"BU KENTİN KARŞILIK BEKLEMEYEN HİZMETKARIYIZ"

Başkan Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bize emanet edilen görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Samsun her geçen gün gelişiyor, yükseliyor ve güzelleşiyor. Bizler de bu gelişimin yükselmesi için çabalıyoruz. Her zaman diyorum benim gecem, gündüzüm Samsun. Samsun için, geleceğe güzel bir şehir bırakmak için büyük emek sarf ediyoruz. Bundan asla şikayetçi değiliz. Çünkü biz bu kentin karşılık beklemeyen hizmetkarıyız. Huzurlu bir Samsun için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2018-04-26 09:25:51

samsun esnafını ezerek mağdur ederek iller bankasından kredi çekerek iki köyün su sorunun çözdük deyip kare kare fotoğraf vererek mi samsun şehrinin hizmetkarısın yusaf ziya...