banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yılmaz: Bize düşen Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

banner269

Başkan Yılmaz: Bize düşen Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

19 Mart 2018 Pazartesi 16:48
Başkan Yılmaz: Bize düşen Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, 24 Mart cumartesi günü Samsun'a gelecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı konuşmasında, "Bize düşen görev Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak" ifadelerini kullandı. 

Başkan Yılmaz, AK Parti 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Seven ve partililer görüştü.

"TEŞKİLATLAR OLARAK BAŞARI HEPİMİZİN"

Başkan Yılmaz, teşkilatın her kademesi ile birlikte çalışarak Samsun'da hizmet çıtasını daha yukarılara taşımayı hedeflediklerini belirterek, "Başarı hepimizin başarılarından oluşuyor. Birimizin başarısızlığı da bunu etkiliyor. Biz birbirimizi seveceğiz ve sevgi halkasını daha da genişleteceğiz. Başta yeni ilçe başkanımız Fatih Seven ve yönetim kurulundaki arkadaşlara başarılar diliyorum. Partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmenin çabası ve gayreti içerisinde olacağından şüphemiz yok. Bugüne kadar elde edilen başarıları önümüzdeki dönemde de taçlandıracak, daha güzel başarılara imza atacak. Buna yürekten inanıyorum. Allah yolumuzu açık etsin, birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın" ifadelerini kullandı. 

"O SALON SAMSUN'A YAKIŞIR ŞEKİLDE OLACAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Mart Cumartesi günü AK Parti Samsun İl Kongresi’ne katılacağını dile getiren Yılmaz, "Bize düşen görev; Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak. O salon Samsun'a yakışır şekilde dolacak. AK Teşkilatlar olarak 2019 ve 2023’e hazır olduğumuzu Samsun buluşmamızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en güzel şekilde göstereceğiz" dedi. 

Başkan Yılmaz, 19 Mayıs'ın ardından Bafra İlçe Başkanı Avukat İbrahim Semiz, Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel ve Alaçam İlçe Başkanı Selahattin Alkan'ı da ziyaret ederek yeni görevlerinde başlarılar diledi. Başkan Yılmaz'a ilçe teşkilatları ziyaretinde Başkan Vekili Turan Çakır ve Samsun Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Nihat Soğuk eşlik etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55li 2018-03-20 12:44:49

gölge etme