banner388

Başkan Yılmaz 2019'u hedef gösterdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapılan yatırımlar ve alt yapı çalışmaları ile ilgili konuştu.

Başkan Yılmaz 2019'u hedef gösterdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapılan yatırımlar ve alt yapı çalışmaları ile ilgili konuştu.

25 Ekim 2017 Çarşamba 13:58
Başkan Yılmaz 2019'u hedef gösterdi

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak 2019 yılını hedef gösterdi. Başkan Yılmaz, "2019’a kadar yolu, kanalizasyonu ve içme suyu olmayan mahalle kalmayacak" açıklamalarında bulundu.



Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve meclis üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyarette bulundu.
 


 

Başkan Yılmaz, ziyarette 2014 mahalli idareler seçiminden sonra Kavak'a büyük yatırımlarda bulunduklarını belirterek, "Kavak’a çok para harcadık. 10 yılda özel idarenin harcadığı para ile bizim harcadığımız parayı mukayese edin. Benim işimde bu. Son 25 sendedir bu şehirde yaşıyorum. Nereye ne çivi çakıldı hepsini biliyorum. Allah’a şükür bütün imkânlarımızı seferber ettik. Talepler çok biliyoruz ama hepsine yetişmeye çalışıyoruz" dedi. 


YATIRIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Başkan Yılmaz, tüm ilçelerde alt yapı sorunlarını büyük oranda çözdüklerini söyleyerek, "2019’a kadar yolu, kanalizasyonu ve içme suyu olmayan mahalle kalmayacak. Bu süreçte adeta sinekten yağ çıkararak iş yapıyoruz. 2019 önemli bir süreç. Şehrimizi de bu sürece en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözde Şehir 2017-10-25 20:29:34

Samsun adına üzülmemek elde değil benzer bütün büyükşehirlerin gerisine düştü , istifa edin Yusuf Ziya bey Samsun vites artırsın

Avatar
bıktık 2017-10-26 09:40:27

biz bu adamdan kurtulacağız diye sevinirken bu adam 2019 yılının hayalini kuruyor