banner388

Başkan Tok'tan yaşlı çifte yardım eli

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Mahallesi'nde yaşayan yaşlı çifte yardım elini uzattı.

Başkan Tok'tan yaşlı çifte yardım eli

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Mahallesi'nde yaşayan yaşlı çifte yardım elini uzattı.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 15:51
Başkan Tok'tan yaşlı çifte yardım eli

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un talebi doğrultusunda evleri yenilenen Çakır ailesi, Başkan Tok'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Derebahçe Mahallesinde ki çalışmaları incelemek için Derebahçe Mahallesinde 5 kişilik Çakır ailesinin yaşadığı kırık dökük evi gören Başkan Tok, Fen İşleri Müdürlüğüne evin yenilenmesi için talimat vermişti. Eski ev, kısa sürede yenilenerek Çakır ailesine teslim edildi.

Zihinsen engelli bir kızlarıyla 5 kişi beraber yaşadıkları evin yeni hali için Başkan Erdoğan Tok'u ziyaret eden Recep ve Pakize Çakır çifti duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

 
"ERDOĞAN EVLADIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN"

70 Yaşındaki Recep Çakır ve 67 yaşındaki Pakize Çakır, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Tok'a teşekkür eden Pakize Çakır; "Uzun zamandır evimiz bakımsızlıktan dolayı yaşanamaz durumdaydı. Başkanımız Erdoğan evladımız bizim derdimize derman oldu. 67 yaşımda çocuklar gibi mutlu oldum. Allah hem ondan hem de belediye çalışanlarımızdan razı olsun" diye konuştu.

BAŞKAN TOK; "HAYIR DUALARI BİZE GÜÇ VERİYOR"

Ziyarette Çakır ailesiyle mutluluklarını paylaşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise, "Vatandaşlarımızın özelliklede büyüklerimizin mutlulukları bizlere ödül olurken hayır dualarını almak en büyük güç kaynağımız oluyor. Pakize teyzemizin mücadele ettiği şartları görünce kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Derebahçe Mahalle Muhtarımız Sabiha Demirci'nin de yakından ilgilendiği süreçte ailemizi kısa sürede yenilenmiş bir eve kavuşturduk. Hem insan olarak hem de belediye başkanı olarak benim önceliğim hemşerilerimin mutluluklarını sağlayacak imkanlar ve hizmetler sunmaktır. Bu bilinçle yaptığımız her projede başarıya ulaşmamızda kaçınılmaz oluyor. Artık temiz ve yeni bir evde rahatlıkla yaşayacak Pakize teyzemiz ve Recep amcamıza çocuklarıyla beraber huzurlu bir hayat diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erbey 2018-05-09 18:03:39

seçim öncesi başka övünecek birşey olmadığı için bunları sunabiliyor

Avatar
muhtar adayı N S 2018-05-09 20:09:16

erdoğan başkan her zaman ilkadımlının yanında oldu. her konuda yardım etmeyi eksik etmedi. tşk başkanım.. yanındayız.

Avatar
Vatanperver 2018-05-10 00:27:24

Nedense bu Erdoğan’ın dua alma şevki seçimlerden 1-2 ay evveline denk geliyor, tabi biz millet olarak neysek odur diyoruz ama öyle değil maalesef .Eğer sosyal devlet diye bös bös bağırıyorsanız eşşek gibi vatandaşın eksiğini gediğini yapacaksınız..,

Avatar
Emin Karagüzel 2018-05-10 05:01:24

Erdoğan tok Büyükşehir e yakışır gerçi asıl yeri bakan olmak, Yusuf Ziya gibi soğuk değil.